Uhvaćen

UHVAĆEN KROZ ŠPIJUNKU! Pogledajte kako je Tošić stavio lajk na Aninu sliku na Instagram pa sklonio (VIDEO)

Stars -

Duško Tošić na sve načine pokušava da ubedi suprugu, ali i javnost da ne poznaje ljubavnicu Anu Jovanović, ali istina je izgleda malo drugačija. Fudbaler je još 13. decembra 2018. stavio srce na fotografiju koju je dizajnerka kupaćih kostima postavila na Instagramu.

Tošićev lajk je na ovoj društvenoj mreži stajao tri godine, ali je, kada smo mu poslali poruku i zamolili ga za komentar, naprasno nestao sa njenog profila. Mi smo napravili printskrin i video-zapis, na kojem se jasno vidi da je u pitanju zvanični profil poznatog sportiste. Zbog čega je baš juče nestalo "Duškovo srce" sa Anine fotografije nije poznato, ali je sigurno da nije u pitanju foto-montaža, što potvrđuje i snimak koji smo sačinili.

O tome je Kurir pisao, a da sigurno nije u pitanju foto-montaža, potvrđuje i snimak koji smo sačinili. Na njemu se jasno vidi zvaničan profil bivše žene Peđe Jovanovića, kao i Duškov zvaničan profil. Međutim, lajk je ubrzo nestao. Podsetimo, fudbaler je još 13. decembra 2018. stavio srce na fotografiju koju je dizajnerka kupaćih kostima postavila na Instagramu.

Duško Tošić, Ana Jovanović
foto: Printscreen Instagram

kurir.rs/Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track