Najnovije vesti

ISKORISTILI SU NJEN LIK I DELO ZA LAŽNU HUMANITARNU ORGANIZACIJU: Sofija Milošević žrtva internet prevare!
Foto: Printscreen/Instagram

još jedna u nizu

ISKORISTILI SU NJEN LIK I DELO ZA LAŽNU HUMANITARNU ORGANIZACIJU: Sofija Milošević žrtva internet prevare!

Stars

Sofija Milošević još jedna je u nizu žrtava internet prevare. Njen identitet i fotografije iskorišćeni su za lažnu humanitarnu organizaciju koja navodno pomaže deci iz Pančeva.

Sofija Milosevic
foto: Printscreen/Instagram

Nije retkost da su javne ličnosti često bez svog znanja iskorišćene u svrhu dobijanja lične koristi, a sada je na tapetu manekenka. Nju su pratioci na Instagramu obavestili da su njene fotografije zloupotrebljene. Navodno, cilj te stranice jeste da pomogne deci iz Pančeva, a svako zainteresovan može da uplati novac. Manekenka je bila šokirana kada je saznala za ovo, pa je podelila naziv profila, kao i skrinšotove svojih prepiski sa ljudima koji su je upozorili da je žrtva internet prevare.

Sofija Milošević
foto: Instagram

- Molim te da podeliš ovaj profil da svi prijave jer deli račun za donacije, a krije se iza tvojih fotografija. U pitanju je stranica za decu iz Pančeva, a koristi tvoj lik i delo za promociju. Očigledno je da je u pitanju prevara - piše u poruci koju je dobila manekenka.

Sofija Milošević
foto: Instagram

Sofija je apelovala na svoje pratioce na Instagramu da prijave ovaj nalog, što je i ona uradila.

Poznati na meti

Nina Badrić i Rade Šerbedžija zloupotrebljeni

Nedavno je i lik Nine Badrić iskorišćen za promociju preparata za mršavljenje, zbog čega je morala da reaguje i upozori svoje pratioce da nije pristala da učestvuje u kampanji. Takođe, i Rade Šerbedžija je nedavno upozorio svoje prijatelje na Fejsbuku kako je neko napravio lažni profil s njegovim imenom i fotografijama i da obaveštava ljude da su dobitnici nagradne igre, kao i da traži novac.  

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Instagram 

BONUS VIDEO: 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...