MAŠAN PROSLAVIO ROĐENJE ĆERKE: Društvo mu pravili najbliži i 2 pevača sa ESTRADE! Sad sprema SPECIJALNO IZNENAĐENJE za Kristinu?!
Foto: Printscreen/Instagram

PRESREĆAN

MAŠAN PROSLAVIO ROĐENJE ĆERKE: Društvo mu pravili najbliži i 2 pevača sa ESTRADE! Sad sprema SPECIJALNO IZNENAĐENJE za Kristinu?!

Stars -

Mašan Lekić pre dva dana dobio je drugo dete sa 13 godina mlađom izabranicom Kristinom.

Voditelj je rođenje ćerkice proslavio u najužem krugu, sa prijateljima i porodicom u njegovoj vikendici. Veče kada se Kristina porodila napisao je "Slavimo novi život" na svom Instagram profilu.

Mašan ne krije koliko je zaljubljen u svoju devojku Kristinu, a jedan od dokaza jeste da je popularni voditelj pri kraju izgradnje kuće na Zaltiboru, jer je Kristinina želja bila da žive baš na našoj popularnoj planini. S tim da je Kristina iz Užica, sigurno je htela da nakon porođaja bude blizu svoje porodice, kako bi joj podizanje ćerkice bilo mnogo lakše.

Mašan Lekić, Kristina
foto: Damir Dervišagić, Instagram Printscreen

Lekić je i pre nego što je započeo vezu sa mlađom izabranicom svaki svoj slobodan trenutak provodio na Zlatiboru, pa u prilog tome izgradnja kuće nije iznenadila. Porođaj je protekao u najboljem redu, mama i ćerka su dobro.

Kristina je navodno postala deo ekipe na projektima Mašana Lekića i dobila navodno svoje mesto u njegovoj emisiji.

Mašan lekić
foto: Pritnscreen

Veseli tata je organizovao proslavu povodom novog člana porodice, a goste su zabavljali folker Nemanja Nikolić i Stevan Anđelković.

Podsetimo, Mašan je sa sadašnjom izabranicom Kristinom uplovio u vezu nakon razvoda od supruge Mire Lekić.

Mašan Lekić
foto: Dragan Kadić

Bonus video:

00:44

BRAVO MAJSTORE, LEGENDO! Mali Željko naučio da SAMOSTALNO stoji: Veljko Ražnatović se odmah pohvalio! TATA PONOSAN NA SINA! (VIDEO)

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track