SVE ŽENE MARIJE ŠERIFOVIĆ I JEDAN MUŠKARAC: Jedini dečko s kojim se ljubila ŠOKIRAO je svet, a s njima je imala DUGE VEZE
Foto: Sonja Spasić, Printscreen Youtube

Pevačica naklonjena istom polu

SVE ŽENE MARIJE ŠERIFOVIĆ I JEDAN MUŠKARAC: Jedini dečko s kojim se ljubila ŠOKIRAO je svet, a s njima je imala DUGE VEZE

Stars -

Sve su jače glasine da između Marije Šerifović i Džejle Ramović postoji tajna veza, koju njih dve čuvaju daleko od očiju javnosti. Ljubavni život Marije Šerifović oduvek je bio intrigantan, naročito otkako je javno priznala da je naklonjena istom polu.

Ipak, pre tog priznanja ona je otkrila da je u vezi s jednim muškarcem - Slavenom Kalezićem. Zasad je pevač i glumac iz Crne Gore i jedini pripadnik jačeg pola s kojim je bar, kako je ona tvrdila, bila šest meseci u vezi. Ima i onih koji veruju da je to bio samo marketing.

Marijin bivši se na svetskoj sceni, na Evroviziji pojavio u suknji i potpuno providnom gornjem delu kostima. Kasnije je suknju skinuo i ostao u šljaštećim pantalonama. Međutim, ni to nije nešto nesvakidašnje.

Marija je 2013. godine priznala da voli žene.

- Lezbijka sam! Bila sam sa devojkom i to je divan osećaj. Znam da ste svi došli zbog ovog pitanja. Mogu vam reći da je super imati odnos sa nekim čija brada ne bode - rekla je tada na konferenciji za novinare.

Mediji su budnim okom pratili pevačicu ne bi li je uslikali sa devojkom, a i ona je sama na društvenim mrežama podizala prašinu objavljivanjem fotografija na kojima se vidi ženska ruka. Kurir je ekskluzivno objavio da je Marija godinu dana bila u vezi sa Elenom Karić.

Marija Šerifović, Verica Rakočević, Elena Karić
foto: Kurir

Nakon veze sa dizajnerkom enterijera, Šerifovićeva je pronašla sreću u novoj vezi sa atraktivnom devojkom iz Los Anđelesa, zbog koje je često odlazila u SAD, ali je njen identitet ostao tajna.

Turbulentnu vezu Marija je, kako su tada pisali mediji, imala i sa Renatom Lončarević, hrvatskom pobednicom za mis univerzuma 2000. Njih dve se nisu skrivale od medija, ali su ipak vodile računa o ponašanju u javnosti i tvrdile da su prijateljice. Interesantno je i to da je Marija uvek imala duge veze.

Džejla Ramović, Marija Šerifović
foto: Instagram screenshot

kurir.rs

BONUS VIDEO

00:28

NOVE MERE SU SAVRŠENOSTVO, TREBA DA OSTANE OVAKO ČISTO I MIRNO! Marija Šerifović šetala praznim ulicama, pa otkrila šta joj prija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track