CECA RAŽNATOVIĆ OSTAVILA DEČKA?! Folkerka obrisala FOTKE s Bogdanom, napravila POMETNJU, fanovi ne prestaju da komentarišu! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

PUKLA TIKVA?

CECA RAŽNATOVIĆ OSTAVILA DEČKA?! Folkerka obrisala FOTKE s Bogdanom, napravila POMETNJU, fanovi ne prestaju da komentarišu! FOTO

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović javnosti je priznala da je u vezi sa Bogdanom Srejovićem, 9 godina mlađim biznismenom, ali sudeći prema komentarima fanova, nisu više zajedno.

Folk zvezda je početkom meseca objavila prve, "zvanične" fotke s novim dečkom Bogdanom Srejovićem s kojim je u vezi od januara ove godine.

Ceca Raznatovic, Bogdan Srejovic
foto: Printscreen/Instagram

Ceca je pre nekoliko dana objavila fotografije sa dečkom kog je grlila na kvadu, ali njih više nema na njenom zvaničnom Instagramu.

Pojedini pratioci se pitaju da li je romansi došao kraj, jer se na Bogdanovom nalogu Ceca i dalje smeši na zajedničkoj slici sa zimovanja.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Bogdan se već dugi niz godina bavi ugostiteljstvom i veoma je uspešan u svom poslu. Ima ćerku Iskru, za koju je jako vezan, a bio je u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića.

Ceca i Bogdan upoznali su se na proslavi rođendana zajedničkih prijatelja. Ceca je, saznajemo, upoznala Bogdana sa decom Anastasijom i Veljkom. To se dogodilo na dočeku Nove godine 31.decembra kada je ugostitelj prvi put došao u pevačicinu kuću na Dedinju. Balkanska zvezda je naslednicima, najpre saopštila da više nije sama i da ima novu ljubav sa kojom želi da uživa.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Privatna Arhiva

Bonus video:

00:07

CECA UPOZNALA ĆERKU SVOG NOVOG DEČKA! Ražnatovićka objavila snimak sa malom Iskrom, ona je LJUBI U OBRAZ! (VIDEO)

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track