NAKON MILICE TODOROVIĆ, OGLASIO SE I JUGOSLAV KARIĆ! Biznismen konačno otkrio u kakvim je odnosima sa pevačicom!
Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

sastali su se

NAKON MILICE TODOROVIĆ, OGLASIO SE I JUGOSLAV KARIĆ! Biznismen konačno otkrio u kakvim je odnosima sa pevačicom!

Stars -

Pevačica Milica Todorović i biznismen Jugoslav Karić uživali su zajedno u jednom beogradskom restoranu, a potom su zajedno otišli njegovim automobilom.

Milica je za Kurir objasnila da su se njih dvoje sastali poslovno, a sada se oglasio i Jugoslav.

- Milica i ja se poznajemo, imamo puno zajedničkih prijatelja. Sedeli smo zajedno i pričala je kako je htela da se preseli na Senjak, ali nije znala kakvi su stanovi i koje su cene itd. Ja imam firmu, agenciju za nekretnine, bavim se time već 15 godina. U Srbiji se bavim time skoro 10 godina. Pokazao sam joj par stanova i odvezao je kući i to je to - rekao je Karić.

Jugoslav Karić, Elena Karić
foto: Dragana Udovičić

- Taj dan sa provela s prijateljima. Prvo sa kumom Stevom, a potom sa stilistkinjom Ivanom, njenim suprugom Tonijem, Ćirom i Jugoslavom. Jugoslav se bavi nekretninama i pokazivao mi je neke stanove na Senjaku i nakon toga odvezao kući. Tu nema ništa, mi smo prijatelji. Čovek ne može ni kafu da popije s nekim, a da ne bude u vezi. Mi se samo družimo i to je sve - rekla je pevačica za Kurir.

Milica Todorovic
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Telegraf

BONUS VIDEO:

01:36

MILICA TODOROVIĆ SVE ŠOKIRALA: Da se moja mama i tetka pitaju ti bi bio MOJ MUŽ! Ovakav odgovor NIJE očekivala! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track