00:15

NAKON RAZVODA, SPREMA NEŠTO VELIKO! Elena Karić šeta po oranici na Kosmaju, nasred zemljišta nacrtan veliki krug, POKAZALA SVE!

oglasila se

NAKON RAZVODA, SPREMA NEŠTO VELIKO! Elena Karić šeta po oranici na Kosmaju, nasred zemljišta nacrtan veliki krug, POKAZALA SVE!

Stars -

Dizajnerka enterijera Elena Karić se nedavno razvela, a sada je na svom Instagram profilu pokazala da sprema nešto veliko na imanju na Kosmaju, tačnije dizajnerka sadi voćnak.

Elena Karić
foto: Printscreen

Naime, Elena je podelila fotografije i video zapise sa oranice, a kako deluje, pripreme oko sadnje se uveliko održavaju.

Na jednom delu imanja iscrtani su i geometrijski oblici po zemlji, a Elena je između ostalog napisala:

- Sveta geometrija. U harmoniji sa prirodom.

Elena Karić
foto: Printscreen

Podsetimo, Elena i Jugoslav rasprodali su svoju imovinu, a plac na Kosmaju sa ogromnom vilom kupio je najbolji svetski teniser Novak Đoković. Oni su, takođe, prodali i restoran u centru Beograda, a dizajnerka je nedavno pazarila novo imanje. Dok je živela na imanju na Kosmaju koje je sad u vlasiništvu Đokovića, dizajnerka nameštaja često je obavljala različite spiritualne rituale i obrede, u cilju slave moći vatre, vode, zemlje i vazduha. Tako je, između ostalog, pokazala kako izgleda “Lithu”, paganski obred starih Kelta, ceremonija kojom se slavi moć sunca, ali i poručila da sve žene treba da sakupljaju svoju menstruaciju.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:04

STOMAK DO ZUBA, ŠLIC OD KUKA! Trudna Luna Đogani pozirala u NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU, sevaju GOLA NOGA i BUJNO POPRSJE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track