Cecin džip zaglavljen u Guči, fanovi je opkolili

Koncert za kraj

Cecin džip zaglavljen u Guči, fanovi je opkolili

Stars -
Folk divu u Guči dočekala verna armija fanova, hiljade obožavalaca koji su od ranih jutarnjih sati okupirali prestonicu trube, a nisu je ni puštali kući
1 / 8

GUČA - Ume Ceca...Ceca je juče predveče u Guču stigla - brzinom svetlosti! U koloni automobila koju su uz sirene predvodili policajci na motociklima... Ali tri i po sata kasnije, iako je htela nije mogla tako brzo da ode iz Guče pošto se zagavila u saobraćajnoj gužvi. To su iskoristili fanovi da je opkole. Iako nije ni osetila saborsku atmosferu, ni prošetala ulicama varoši, niti se fotogrrafisala se s saborašima, probala barem svadbarski kupus..., ostala je satima zaglavljena na izlazu iz Guče.

Velikim ''rendž roverom'' Ceca se dovezla na bukvalno dva metra od bekstejdža, i utrčala unutra... Na kraju koncerta, džip je čekao na istom mestu...Zbog toga je razočarala neke fanove.- Dva sata čekala sam na ulazu u stadion da je vidim, a kad je stigla, videla sam je - bukvalno dve desetine sekunde, između onih ogromnih momaka koji su je čuvali... Ostala sam i bez autograma - razočarana je bila, čak i uplakana, Milica iz Jagodine...

U međuvremenu, na gradskom stadionu, na glavnoj saborskoj pozornici Ceca je uz trube Dejana Petrovića napravila - neviđeni lom i rusvaj!- Volim vas, Srbijo - pozdravila je nekoliko puta sa scene svoje fanove, između ''Kukavice'' i ''Beograda, a dalje, ređali su se redom - ''Žuto pile'', ''Grome moj'', ''Kad bi bio ranjen'', ''Dokaz'', ''Volela sam ga''...Čitav stadion, hiljade i hiljade ljudi, pevali su zajedno sa Cecom i ''Đurđevdan'', na sve strane gorele su baklje, pred kraj koncerta nebo nad Gučom osvetlio je veliki vatromet... Cecinim odlaskom, završen je sinoć i Sabor u Guči.

Niko nije mogao da priđe Ceci

Ceca je u Guči bila i više no bezbedna. Čak ni akreditovni novinari, dok je bila na bini, nisu mogli da uđu u obližnji pres centar. Cecu je čuvala i policija, i armija bodi gardova, i pripadnici jedne agencije za obezbeđenje... Bez potrebe, nisu dozvolili nikome ni da se približi folk divi... Na drugoj strani, fotoreporteri i snimatelji desetina medija bukvalno su se borili za mesto sa ljudima koji su preskakali ogradu i ulazili u ograđeni prostor.

http://www.youtube.com/watch?v=H_nXKmLkj94
http://www.youtube.com/watch?v=Wqc3WG9SKgU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track