00:41

BLEDA, UMORNA, A PODOČNJACI DO PODA! Slavica Ćukteraš pokazala kako izgleda bez šminke, pa se požalila: MUKA MI JE!

pravo lice

BLEDA, UMORNA, A PODOČNJACI DO PODA! Slavica Ćukteraš pokazala kako izgleda bez šminke, pa se požalila: MUKA MI JE! VIDEO

Stars -

Jasno je da mnoge javne ličnosti gotovo da ne liče na sebe bez šminke i filtera na fotografijama, te i većina i izbegava da se pojavljuje u takvim izdanjima. Međutim, pevačica Slavica Ćukteraš pokazala je da nema problem da se snimi bez trunke šminke i istakne prirodan izgled.

Ipak, Slavica je na ovom snimku dosta drugačije izgledala. Kako se može videti, deluje umorno, a ispod očiju ima i podočnjake.

Naime, Slavica se oglasila na svom Instagramu, gde se putem storija obratila svojim fanovima.

Slavica Ćukteraš
foto: Pritnscreen

Ona se snimala u skroz opuštenom izdanju, a u videu je istakla koliko joj nedostaju izlasci, iako, kako kaže, ni pre situacije sa korona virusom nije mnogo izlazila.

"Šta da radimo, zatvoreni smo opet od 2, nemamo gde. Kao da sam ja i išla negde pre, nego što sam osećaj da ne radi ništa i da nema besnog kera naopolju, muka mi je. Sad bih možda bila u nekoj kafani, jela vruće pečenje, popila bih nešto, neka muzika bi svirala. To bi bilo onako golemo. Pa bih jela turšiju, kupis, ljutu papriku, jagnjetina isto može, uf", pričala je ona.

Slavica Ćukteraš
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track