01:02

MARINA VISKOVIĆ O BIVŠOJ LJUBAVI: Dosta se toga izdešavalao, NE OTVARAM KONKURS za PRAVOG! (KURIR TELEVIZIJA)

PULS SRBIJE

NEMA KO DA MI SE UDVARA! Marina progovorila o ljubavi i otkrila kako se oseća: Pesma je depresivna, opisuje moje trenutno stanje

Stars -

Pevačica Marina Visković bila je gošća danšnjeg izdanja emsije "Puls Srbije" na Kurir televiziji i tom prilikom govorila je o novoj pesmi "Bulevari" i otkrila da ona opisuje njeno trenutno stanje.

Marina Viskovic
foto: Kurir

- Pravo u studio sam došla iz parka, prija mi da šetam sa svojim psom. Ovo su malo crni bulevari. Pesma je baladična, ne mogu da hvalim svoju pesmu, ponosna sam na nju. Zahvalila bih se Bokiju Vasiću, on će raditi album. Malo je depresivna pesma, opisuje moje trenutno stanje. Izašle su i "Ljubi me tu" i "Napolje". Volela bih da u tom smeru nastavim, imam jednu prelepu brzu pesmu u koju verujem. Trudim se da ne odustajem od muzike, muzika je lek, situacija je takva kakva je - rekla je pevačica za Kurir televiziju.

Pevačica je otkrila kako provodi vreme usled pandemije.

- Nosila sam trenerke, ne znam da li mogu u štiklama da hodam. I sada sam u patikama po prvi put u emisiji. Hoću da se posvetim treningu, uživanju. Imam i moj brend koji se razvija u nekom smeru. Te haljine su ekstravagante, a specijalnih prilika više nema. Neću odustati od toga - rekla je pevačica u Pulsu Srbije.

Marina Viskovic
foto: Kurir

Marina je progovorila i o udvaračima:

- Nemamo socijalni život, pa i nema ko da mi se udvara. Nude muškarci svašta, ja nisam tip koji voli da flertuje, potpuno sam nezainteresovana. Na instagramu ne doživljavam to kao ozbiljno udvaranje, meni ta platforma služi za komunikaciju sa fanovima - rekla je Marina za Kurir televiziju.

00:22

MARINA VISKOVIĆ STIGLA JE NA KURIR TELEVIZIJU: Pratite je u PULSU SRBIJE od 16 sati

- Nisam neko ko je pesimista. Ja sam rekla da sam nikako pre neki dan na telefonu, nije mi dan, nedelja. Treba da se ponašamo prirodno, kako se osećamo. Ljudi se iznenade, ja sam bila suzdržana, imala sam tremu, nisam se opuštala, pazila sam. Svaku reč merim i sečem. Nas prate i deca, uzori smo nekim ljudima. Opuštena i lagana priča, čiji je cilj humor i zabava, nikome ne škodi - rekla je Marina.

01:09

MARINA VISKOVIĆ: Pesmu sam poklonila publici za moj rođendan

- Ne mogu da pričam o intimnim stvarima, nisam fokusirana na to. Bavim se samo sobom i svojim poslom, šta će se dalje dešavati, ne znam. Ne želim da pričam o privatnom životu - rekla je pevačica u Pulsu Srbiji o svom raskidu.

Marina Viskovic
foto: Kurir

Kurir televiziju možete pratiti OVDE.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:14

ANASTASIJA ZAPEVALA HIT KOLEGINICE S KOJOM JE ČESTO MEŠAJU! Pevačica se snimala dok vozi i pokazala kako izgleda BEZ ŠMINKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja