LAZETIĆKA UDARILA PO KARIĆU: Simona strpati u zatvor i pretući ga motkom!
Foto: Zorana Jevtić

OPLELA

LAZETIĆKA UDARILA PO KARIĆU: Simona strpati u zatvor i pretući ga motkom!

Stars -

Supruga bivšeg fudbalera Nikole Lazetića Sonja Maki Lazetić javno je osudila Simona de Karića zbog kršenja epidemioloških mera i organizovanja žurke i poručila da je zaslužio batine.

Sonja Lazetić
foto: Damir Dervišagić

U četvrtak uveče komunalna policija imala je posla pošto su komšije u Ulici kralja Petra u Beogradu prijavile glasnu muziku u lokalu nakon što je prošlo 17 časova. Interesantno je da je vlasnik restorana u kome su se kršile epidemiološke mere Simon de Karić, što se brzo pročulo i izazvalo bes javnosti. Jedan nalog na Tviteru našalio se i ironično prokomentarisao situaciju te večeri.

Sonja Lazetić, Simon Karić
foto: Tviter

- Žurka, došla policija, gosti i zaposleni se zaključali, ne daju im da uđu. Živimo u najjačem od svih svetova - glasi tvit.

Na ovu informaciju nije ostala imuna Lazetićka, koja je, između ostalog, i uticajna tviterašica.

- U zatvor svi. I plus po deset udaraca usranom motkom po leđima. Divne ideje imam - počela je Sonja, a potom dodala da je Karić zaslužio oštriju kaznu od ostalih.

Sonja Lazetić, Simon Karić
foto: Tviter

- Za Simona 50 udaraca. Ostali po deset.

Pomenuti Tviter nalog nadovezao se na Lazetićkin komentar i poručio da je "Simon naš brat", kao i da je "malo lud". Tada je Sanja bila još oštrija.

Simon Karić, Urgentni Centar
foto: Kurir

- Moj brat nije. I 50 udaraca treba da dobije. Evo, mogu ja da ga izudaram, šta mi teško, drogoši. Podsetimo, pre dve večeri organizovana je žurka u Karićevom lokalu. Na prozorima restorana bile su navučene zavese, ali se sa ulice moglo videti kako se okupljeni gosti zabavljaju i igraju na stolovima dok svira uživo muzika. Kada je policija stigla, gosti i zaposleni su se zaključali u restoranu i nisu im dozvolili da uđu, a kada su uspeli da upadnu, unutra su zatekli 55 gostiju u prostoru manjem od sto kvadrata. Osim kršenja mera o puštanju glasne muzike i broju ljudi dozvoljenih na tolikom prostoru, niko od gostiju nije nosio masku, pa su protiv svih koji su se tu zatekli podnete prekršajne prijave, dok su tri osobe uhapšene, navode mediji. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Simonom, ali on nije odgovarao na broj poznat redakciji.

Nije mu prvi put

Kršio mere i trodnevnu žalost

Ovo nije prvi put da Simon krši epidemiološke mere. Prošle godine je policija zatvorila njegov lokal jer je, osim toga što je organizovao žurku usred pandemije, to uradio za vreme trodnevne žalosti zbog smrti patrijarha Irineja. Komunalna policija i sanitarna inspekcija upale su u lokal i rasterale goste, a Kariću je napisana kazna.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track