OD RIJALITIJA JE ZARADIO SKORO 300.000 €, A NEKAD JE ŽIVEO U TROŠNOJ KUĆI! Gastoz pokazao dom u Svilajncu u kojem je odrastao!
Foto: Pritnscreen

zavičaj

OD RIJALITIJA JE ZARADIO SKORO 300.000 €, A NEKAD JE ŽIVEO U TROŠNOJ KUĆI! Gastoz pokazao dom u Svilajncu u kojem je odrastao!

Stars -

Bivši učesnik rijalitija, Nenad Marinković Gastoz nedavno je priznao da je zaradio skoro 300.000 evra od učešća u šou programu, a sada je pokazao kuću u kojoj je odrastao.

Naime, Gastoz je na svom Instagramu podelio fotografiju rodne kuće u Svilajncu gde je godinama živeo. Na slici se vidi da je njegov dom nekada bio veoma skroman, a mnogi su pohvalili to što nema problem da pokaže odakle dolazi.

On je još ranije pričao za medije kako je nakon završetka osnovne škole napustio Srbiju i odselio se u Francusku gde je živeo sa majkom sve dok se nije preselio u Beograd.

Gastoz nikada nije krio koliko mu je rodni kraj nedostajao, a dok je boravio u inostranstvu počeo da snima poruke koje je slao prijateljima i klipove u kojima je pričao šta je radio u toku dana ili nedelje.

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:25

DŽEHVA POKAZALA OBNAŽENOG DEČKA! Teodora snimala HAOS i NERED u stanu, a onda je kroz kadar prošetao NINO bez odeće! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track