TOPLIČANI ŠIROM SVETA VEČERAS ČEKAJU SVOG LILETA: Podrška mojih Žitorađana govori da sam opravdao očekivanja!
Foto: Youtube

nIJE KASNO

TOPLIČANI ŠIROM SVETA VEČERAS ČEKAJU SVOG LILETA: Podrška mojih Žitorađana govori da sam opravdao očekivanja!

Stars -

ŽITORAĐA - Svi Topličani večeras su na nogama, bilo da su u Srbiji, ili širom sveta! Predrag Krivokapić (68) među svojim meštanima u Žitorađi, poznatiji kao ”Lile” je već u prvim januarskim danima, i pojavljivanjem u televizijskom formatu ”Nikad nije kasno” osvojio srca publike i iznenadio pozitivno sve interpretacijom pesme ”Komšinica” legende narodne muzike Predraga Gojkovića – Cuneta. Večeras od 21 sat Predrag se ponovo pojavljuje u emisiji u drugom krugu, a on će pevati kao peti takmičar po redu.

Inače, od Predraga večeras slušamo kako u njegovom izvođenju zvuči pesma ”Gina” Miroslava Ilića, a zatim i kao zvuči duetska numera ”Gde si da si moj golube”. Popularni Lile, kaže da je već prvim pojavljivanjem ispunio svoje snove, a da mu svako naredno samo pričinjava još veće zadovoljstvo, pogotovo jer interesovanje njegovih Žitorađana za njegove nastupe raste iz dana u dan.

- Moje pevanje nije bilo nepoznanica mojim meštanima pre pojavljivanja u emisiji. A to što me posle emisije sreću, raspituju se, daju pohvale govori u prilog tome da ih nisam obrukao kao ni sebe, i da sam opravdao očekivanja svih. – sa blagim osmehom na licu nam objašnjava Lile. Krivokapić, je u prvom krugu dobio pohvale žirija u kome su pored Saše Miloševića – Mareta, bile i članice popularne grupe ”Hurricane” , što je rezultiralo direktnim prolaskom u drugi krug.

- Želeo bih svima da se zahvalim na podršci koju mi pružaju, znači mi kao i svakom čoveku. I dodao bih da mi je ovo pojavljivanje u emisiji donelo neka nova prijateljstva, koja ću, siguran sam, negovati i po završetku emisije. – kratak je bio Predrag Lile Krivokapić.

Žitorađani pozivaju sve da od 21 sat pruže podršku Predragu Liletu Krivokapiću. A da se podsetimo kako je izgledao prvi njegov nastup i kako je publika reagovala na ”Komšinicu vragolanku” u izvođenju Predraga Krivokapića.

(Kurir.rs / N. Tonić, Dobričke internet novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track