BOSANSKI TENISER MENJA RIBE KAO LOPTICE: Od TOPALKOVE ćerke, preko PEVAČICE do STARLETE: Spisak dama koje mu nisu odolele
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram

plejboj

BOSANSKI TENISER MENJA RIBE KAO LOPTICE: Od TOPALKOVE ćerke, preko PEVAČICE do STARLETE: Spisak dama koje mu nisu odolele

Stars -

Ljubavni život bosanskog tenisera Damira Džuhmura oduvek je privlačio pažnju javnosti, naročito jer na sve načine se trudi da osvoji javnosti poznate dame.

Damir Džumhur, Barbara Šegetin
foto: Instagram

One se u njegovk emotivno životu smenjuju kao na traci, a spisku poznatih dama bile su manekenka Dejana Živković, blogerka Zorana Jovanović Zorannah, učesnica rijaliti programa Zadruga Rialda,a trenutno je aktuelna starleta Barbara Šegetin.

Milan Topalović Topalko, Helena Toplaović
foto: Printscreen Instagram

Ipak, naveću pažnju privukao je dok je bio u u ljubavnoj vezi sa Helenom Topalović, naslednicom popularnog pevača Milana Topalovića Topalka koga je ostavila, nakon što ga je uhvatila u prevari. Inače, Damir je varao i ostale poznate dame pa je to i bio razlog njihovih raskida. Hronologija je tekla ovako: on je Dejanu prevario sa pevačicom Kajom, a Rialdu sa Zoranom Jovanović, pa nakon toga Zoranu sa Helenom Topalović.

Katarina Ostojić, Kaja
foto: Damir Dervišagić

Izgleda da teniser voli da vodi život pravog plejboja, a nama ostaje da vidimo koja je sledeća dama kojom će zameniti starletu iz Hrvatske.

Lj. Stanišić/ Foto:Damir Dervišagić, Printskrin Instagram

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja