TI IMAŠ NOSINU KAO JA: Angelina otkrila kako je protekao PRVI SUSRET s Ognjenom AMIDŽIĆEM, bila je vrlo DIREKTNA!
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

BEZ BLAMA

TI IMAŠ NOSINU KAO JA: Angelina otkrila kako je protekao PRVI SUSRET s Ognjenom AMIDŽIĆEM, bila je vrlo DIREKTNA!

Stars -

Pevačica Angelina proslavila se u emisiji Ognjena Amidžića, u kojoj je svojevremeno redovno nastupala i na taj način se prvi put predstavila publici, a sada je ispričala kako je zapravo izgledalo njihovo upoznavanje.

Anđela Vujović, Angelina, Anđelina, Angellina
foto: Printscreen Amidži šou

Angelina je otkrila da prema voditelju nije bila nimalo blaga kada su se upoznali, te se odmah sa njim našalila.

- Devojke koje su bile zadužene za organizaciju emisije su me videle na nekom od nastupa i spojile su me sa Ognjenom. Ja sam došla i odmah sam ga zgotivila, ušla sam i rekla mu: ‘Ti imaš nosinu kao ja’. Pričala sam mu i o svojim pesmama - ispričala je pevačica u emisiji.

Ona je nakon Ognjenove emisije doživela veliki uspeh i počela da sarađuje sa poznatim kompozitorima, te je istakla da mu je na tome veoma zahvalna.

Podsetimo, Angelina je nedavno gostovala na Kurir televiziji i tom prilikom otkrila da je raskinula dvogodišnju vezu sa sinom Olivere Ćirković i otkrila svoj emotivni status:

- Bili smo dve godine u vezi, prekinuli smo pre pola godine, život ide dalje. Sada sam sama, imam simpatiju ali videćemo.

Angelina
foto: Kurir

Kurir.rs/S.M./Mondo

BONUS VIDEO:

00:19

ANGELINA PROGOVORILA O NOVOJ LJUBAVI! Raskinula sa sinom Olivere Ćirković, pa otrkrila da li ima NEKOG NOVOG (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track