GOCA ŠAULIĆ SE KONAČNO SMEJE: Nije ni slutila o čemu se radi, pa joj krenule i suze RADOSNICE!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

posle porodične tragedije

GOCA ŠAULIĆ SE KONAČNO SMEJE: Nije ni slutila o čemu se radi, pa joj krenule i suze RADOSNICE!

Stars -

Gordana Šaulić konačno se posle dužeg perioda pojavila u javnosti nasmejana.

Razlog za to je promocija emisije "Pečat u vremenu", kao i prve pesme novinara Goran Jovanović, velikog prijatelja njene porodice.

Gordana Šaulić
foto: Printscreen/Premijera

Numera "Imali smo bašču šljiva'', koju je u originalu izvodio Dobrivoje Topalović, slučajno je zapala u ruke ovog novinara, kada je zbog svojih vokalnih sposobnosti, na nagovor autora pesme odlučio i da je snimi. Njegove najbliže prijateljice, Vesna Milanović i Dragana Katić, koje ga u šali zovu ''pokretni džuboks'' zbog količine pesama koje zna, prve su bile informisane o njegovom potezu.

Međutim, pevačica Slađa Alegro, i venčana kuma Goranove sestre, nije ni slutila o čemu se radi, kada je došla na dogovoreni skup, a kada je premijerno pušten i spot, mnogima su, pa i Goci Šaulić i Slađi, potekle suze radosnice. Goca je došla u pratnji svoje ćerke Ilde Šaulić, koja je za medije rekla da Goranovo pevačko umeće nije ništa novo, kao i da mu je dala podršku čim je čula za ideju. Na promociji su bili prisutni i pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, kao i Mitar Mirić i Goran Čomor.

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

01:33:00

SCENIRANJE 21.02.2021. SABAN SAULIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track