BILA JE HITNA POMOĆ KADA SE ŠA POLJUBIO SA TAROM, POZLILO JOJ JE! Komšije otkrile sve o reperovoj ženi, ne zna gde će od SRAMOTE!
Foto: Printscreen Zadruga

OSUDILI ŠA I TARU

BILA JE HITNA POMOĆ KADA SE ŠA POLJUBIO SA TAROM, POZLILO JOJ JE! Komšije otkrile sve o reperovoj ženi, ne zna gde će od SRAMOTE!

Stars -

Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša, i dalje je utučena i povređena zbog njegove javne prevare sa Tarom Simov, koji su sada i ozvaničili vezu u "Zadruzi". Ekipa Kurira posetila je kraj na Novom Beogradu gde se nalazi salon koji je u zajedničkom vlasništvu repera i Ivane.

Njene komšije su nam potvrdile da je Ivana teško podnela suprugovu javnu prevaru, kao i da je pre nekoliko dana reagovala i hitna pomoć.

Ivana Aleksić
foto: Kurir

- Svaki dan viđam Ivanu, dolazi da radi žena, šta će jadna. Lakše joj da tako prevaziđe ovu sramotu koju joj je muž priredio sa tom malom bestidnicom. Otkad se ovo desilo, pola je nema, saginje glavu i beži od svih, prebledela je. Onaj dan kad je Ša poljubio Taru, videla sam sa terase da je ispred salona bila i hitna pomoć, sigurno joj je bilo jako loše. Užas, nemam reči za tog njenog bivšeg muža - rekla nam je komšinica V. iz zgrade gde se i nalazi salon.

Ivana Aleksić
foto: Kurir

- Viđam stalno Ivanu i još neke iz "Zadruge" ovde, žive tu u komšiluku. Ivana je kulturna žena, ali otkad se sve ovo desilo sa Ša beži od svih, dovoze je i odvoze, iako i ona živi tu u blizini. Krije se iza maske, vidi se da je uplakana i izbezumljena. Kako i ne bi? - istakao je još jedan komšija.

Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić
foto: Printscreen

Čekajući Ivanu, paparaco Kurira primetio je da iz njenog salona, izlazi i bivši zadrugar Filip Đukić. On se u njemu zadržao neko vreme, a zatim je brzo ušao u svoj automobil, dao gas i otišao u nepoznatom pravcu.

Ivana Aleksić
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

00:11

OPORAVLJAM SE OD OPERACIJE, POTREBAN MI JE ODMOR! Filip Đukić se oglasio iz BOLNICE, otkrio u kakvom je stanju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track