NIJE DOČEKALA DA ME GLEDA NA TV! Tamara Milutinović o najtežem periodu, raskidu i porocima: Otkrila da li bi ušla u Zadrugu!
Foto: Nemanja Nikolić

iskrena

NIJE DOČEKALA DA ME GLEDA NA TV! Tamara Milutinović o najtežem periodu, raskidu i porocima: Otkrila da li bi ušla u Zadrugu!

Stars -

Pevačica Tamara Milutinović odlučila je da stavi tačku na vezu sa kompozitorom i novi život započne ispočetka. Priznala je da je sama i da se oseća srećno, ali detalje raskida ostavlja za sebe.

Tamara Milutinović
foto: Printscreen/Instagram

- Tačno je da sam sama i srećna. Ne bih dalje komentarisala tu temu. Svoj privatni život ću pokušati da skrivam od očiju javnosti, dok ne dođe onaj sa kim ću otići pred oltar.

Kakva si u ljubavi?

- U ljubavi umem da budem naporna, ali sam u suštini jako pitoma. Želim da budem voljena kao i svaka žena i kada sam voljena, dajem sve od sebe da i tu ljubav vratim.

Ko se u ljubavi više davao, ti ili partneri?

- Uvek je bilo uzajamno davanje. Iza sebe sam imala dve duge veze. Kod mene je ljubav uvek uzajamna. Ako ne osetim povratnu reakciju od partnera, potpuno se gasim. S nekim ili klikneš ili ne.

Da li praštaš u emotivnom odnosu?

- Praštam bele laži, normalne situacije i svađe. U svakoj vezi ima svega i to je potpuno očekivano. Volim da oprostim, ali umem i da idem glavom kroz zid. Kada me neko jako povredi, postajem opasna.

Tamara Milutinović
foto: ATA Images

Koliko ti nedostaje posao?

- Ne mogu da dočekam da stanem na binu. Svima nam nedostaje i nadam se da ću ponovo zapevati.

Obično ljudi vole da generalizuju estradu i kažu kako je većina poročna. Da li si ti nekada imala problema sa nekim porocima?

- Moj jedini porok su cigarete. Ne mogu nikako da ih ostavim. Pokušavala sam i da ih zamenim s elektronskim, ali mi nije uspelo. Ljubav ponekad ume da mi bude porok.

Mnogi sada u ovo doba krize traže utehu u rijalitiju. Da li bi ti pristala da se takmičiš u „Zadruzi“?

- Ne bih se nikada takmičila u „Zadruzi“. Ne bih mogla toliko da izdržim unutra pred kamerama. Pogotovo kada krenu da se međusobno vređaju na osnovu ničega.

Tamara Milutinović
foto: Printscreen/Ami G

Trenutak najveće sreće i trenutak najveće tuge?

- Trenutak najveće sreće je bio kada sam ubola pesmu „Hajde da zažmurimo“, a period najveće tuge je bio kada sam se takmičila u „Zvezdama Granda“ i kada mi je na taj dan preminula baka. Govorila je kako jedva čeka da me gleda na televiziji i da se hvali po komšiluku. Evo sad plačem kada se toga setim. Prošla sam taj dan u drugi krug, a kada sam došla kući tata mi je saopštio tužne vesti. Nije dočekala da me gleda na televiziji.

Tamara Milutinović
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:05

OSVANUO PRVI SNIMAK VUKA MOBA SA ĆERKOM U NARUČJU! Reper stavio Teonu na grudi, prizor je raznežio MNOGE: Uživa u ulozi OCA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track