SUBOTIĆKA POMOGLA JEDNOJ MAJCI, PA SHVATILA DA JE PREVARENA: Prvo je tražila mleko za bebu, a onda je pokazala PRAVO LICE! (FOTO)
Foto: Printscreen/RedTV

haos

SUBOTIĆKA POMOGLA JEDNOJ MAJCI, PA SHVATILA DA JE PREVARENA: Prvo je tražila mleko za bebu, a onda je pokazala PRAVO LICE! (FOTO)

Stars -

Aleksandra Subotić je na svom Instagram profilu odgovarala fanovima na pitanja, a onda je otkrila kako je jedna žena zloupotrebila njeno poverenje.

Aleksandra Subotic
foto: Printscreen/Instagram

Naime, jedno od pitanja je glasilo: "Da li bi pomogla nekoj majci koja je u lošoj finanskijskoj situaciji". Odgovarajući na ovo pitanje, Aleksandra je otkrila da se susrela sa jednom neprijatnom situacijom, kada joj je izvesna žena navodno tražila pomoć za decu, a potom i stilski nameštaj, pokušavši tako da zloupotrebi njenu dobru volju.

- Dajem sve od sebe da pomognem svakom kome sam u mogućnosti, naročito u poslednje vreme kada je zavladala velika nemaština. Nažalost više nemam poverenja. Jedna gospođa koja ima troje dece i koja sasvim pristojno živi je zloupotrebljavala moju pomoć u nadi da ću joj ja renovirati kuću, prvo traživši mleko za bebu, a onda novi kauč jer joj se sviđa stilski nameštaj baš kakav ja imam u stanu", napisala Aleksandra.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:05

OSVANUO PRVI SNIMAK VUKA MOBA SA ĆERKOM U NARUČJU! Reper stavio Teonu na grudi, prizor je raznežio MNOGE: Uživa u ulozi OCA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track