URAGANKE MEĐU NAJGORIMA NA EVROSONGU: Pogledajte ko su FAVORITI!
Foto: Printscreen / Kurir TV

kako stvari stoje, ne piše im se dobro

URAGANKE MEĐU NAJGORIMA NA EVROSONGU: Pogledajte ko su FAVORITI!

Stars -

Grupa Hurricane, koja će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije u Holandiji u maju, sa svojom pesmom "Loko Loko", nalazi se među pesmama sa najmanjim šansama za pobedu, kaže trenutni presek svetskih kladionica.

Evrovizija
foto: Printskrin/Facebook

One su, kako se može videti na sajtu Eurovision World, na 34. mestu od ukupno 40. učesnika, a šanse za pobedu procenjuju se na jedan odsto. To u praksi znači, da se za jedan uloženi dinar na trijumf Srbije, u zavisnosti od kladionice, može dobiti između 75 i 151 dinar.

Evrovizija
foto: Printskrin/Facebook

Na samom dnu ovogodišnje liste su Albanija, Slovenija i Španija.

ALBINA GRČIĆ
foto: Instagram

Hrvatska predstavnica Albina Grćić, raste na evrovizijskim kladionicama u poslednjih nekoliko dana, pa se tako na dan pobede na festivalu "Dora", Hrvatska nalazila na 26. mestu kladionica, a od jutros je na 21. mestu. Među favoritima je, od naših suseda - Bugarska, te pobednici Sanrema - italijanska grupa Maneskin, kao i predstavnici Islanda i Francuske.

Zanimljivo je da je francuska predstavnica Barbara Pravi (Pjević) naše gore list i da je ponosno naglasila da je srpskog i iranskog porekla.

Gjon's Tirs
foto: Printscreen

Ipak, prvi favorit je Đon Muharemaj, koji nastupa pod umetnickim imenom Gjon's Tirs. Ovaj Švajcarac rođen je u Friburgu. Otac mu je, kako navode švajcarski mediji, Albanac sa Kosova, a majka iz Tirane. Kao dečak učestvovao je u emisiji "Albanci imaju talenat".

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

01:49

NE KRIJU DA SU IŠLE POD NOŽ! Evo šta su sve popravile na sebi lepe devojke iz grupe Hurricane (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track