BRESKVICA POSLE RASKIDA NEĆE NI SARADNJU SA VOJAŽOM: Najavila samostalni nastup, a reakcije šokiranih fanova su hit!
Foto: Printskrin/Instagram

definitivno kraj

BRESKVICA POSLE RASKIDA NEĆE NI SARADNJU SA VOJAŽOM: Najavila samostalni nastup, a reakcije šokiranih fanova su hit!

Stars -

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, definitivno je rešila da prekine svaki kontakt sa bivšim dečkom Mihajlom Veruovićem Vojažom.

Mihajlo Veruovic Vojaz, Andjela Ignjatovic Breskvica
foto: Printscreen/Instagram

Posle raskida, ona je odlučila da stavi tačku i na poslovnu saradnju sa njim, pa je na svom Instagram profilu najavila svoj prvi samostalni onlajn koncert na jednoj muzičkoj platformi.

Ova vest izazvala je kod većine njihovih fanova šok i nevericu, jer se većina nadala da će i pored toga što više nisu u ljubavi, makar nastaviti da zajedno snimaju i nastupaju. Breskvicine društvene mreže su se usijale od komentara da taj koncert neće biti isti bez Vojaža, međutim, ona nije pokušala ni da odgovori na molbe fanova i da im objasni o čemu se zapravo radi.

Andjela Ignjatovic Breskvica
foto: Printskrin/Instagram

- Šta? Ja i dalje ne mogu da prihvatim da vi više ne postojite! Bez Vojaža to nije to! Ne želimo da te gledamo bez Vojaža! - bili su samo neki od komentara razočaranih fanova.

Pored onih koji sa velikim nestrpljenjem čekaju da vide kako će sam koncert izgledati i kojima ne smeta što će na sceni Breskvica biti bez Vojaža, jedan fan je napisao i stihove za nju, u kome tvrdi da je ona stvorena za bivšeg dečka.

Andjela Ignjatovic Breskvica
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, njih dvoje su raskinuli početkom ove godine. Do sada nisu javno komentarisali prekid veze, ali su fanovi u njihovim statusima na Instagramu, naslućivali da se oni još uvek vole i da će se uskoro pomiriti.

Breskvica je nedavno drastično promenila i imidž, pa su mnogo komentarisali da provokativnim fotografijama i stihovima, udara čežnju Vojažu, koji je samo odgovorio da devojke mogu biti mnogo lepše i privlačnije kada ne pokazuju javno svoje obline i atribute.

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

00:05

NISAM VIŠE SPOSOBAN DA VOLIM: Vojaž slomljen posle raskida sa Breskvicom, bolje mu je kad je SAM! A ona ne prestaje da ŽARI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track