U ISTO VREME I SLABA I JAKA, ALI NIKAD VIŠE ISTA: Ivana Peters se prisetila INFARKTA pre šest godina!
Foto: Printscreen/Magazin In

GODIŠNJICA

U ISTO VREME I SLABA I JAKA, ALI NIKAD VIŠE ISTA: Ivana Peters se prisetila INFARKTA pre šest godina!

Stars -

Ivana Peters prisetila se za nju najtežeg i najstresnijeg perioda u životu, kada je u sred snimanja emisije doživela infarkt.

Ivana Peters
foto: Sonja Spasić

Na današnji dan pre šest godina pevačicu je Hitna pomoć odvezla u bolnicu gde su ustanovili da ima srčanih problema. Srećom, Ivana je prošla bez većih posledica, ali se uvek seti godišnjice tog dana.

Popularna pevačica objavila je nekoliko fotografija iz tog perioda na Instagramu uz emotivnu poruku.

- Šest godina od infarkta. Pih! Kako sam bila slaba i jaka u isto vreme. Nikad vise ista. Valjda to tako ide. A i bila sam kao manekenka neko vreme posle toga. Ljubav za sve koji su bili uz mene, mojima, a i svim drugarima koji su se iskreno zabrinuli i slali mi poruke. Prve dve fotke su sa snimanja na RTS-u, fotkane pola sata pred nemili događaj. Šnajderke i kostimografi - moja prva pomoć. Ostale su neposredno po izlasku iz bolnice - napisala je Ivana.

Inače, pre nekoliko godina Ivana je pričala o infarktu i opisala kako se osećala.

- Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40. i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije - rekla je ona tada i dodala da je osećala tegobe i pre toga.

- Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvestila, jer da sam bila svesna, verovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život – rekla je Ivana.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

00:05

NIKOLIJA, VIDI TI SE TRUDNIČKI STOMAK: Pevačica kao AVION na novim fotkama, a fanovi sve PRIMEĆUJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track