POGLEDAM U NEBO I OSETIM DA SI TU: Karamela slomljen na DAN SMRTI Ksenije Pajčin, podelio potresnu poruku (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

11 godina od smrti

POGLEDAM U NEBO I OSETIM DA SI TU: Karamela slomljen na DAN SMRTI Ksenije Pajčin, podelio potresnu poruku (FOTO)

Stars -

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je nastradala na današnji dan, 16. marta 2010. godine kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Na dan njene smrti svi koji su je voleli prisećaju se pevačice, a njen najbolji prijatelj voditelj Goran Stojićević Karamela podelio je na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju.

"Tako bih te rado vratio na zemlju. Jednostavno da pričamo i da provedemo vreme zajedno. Onda pogledam u nebo i osetim da si tu", napisao je on u opisu.

Goran Stojićević Karamela
foto: Pritnscreen

Podsetimo, prema izvorima bliskim istrazi, otkriveno je da je Ksenijino telo bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj. Pevačica je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je maneken imao samo izlaznu ranu na temenu, što je ukazalo na to da je Filip ubio Kseniju, a onda pucao u sebe. Spekulisalo se o tome da su se njih dvoje svađali danima pred ovu tragediju, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

Filip Kapisoda, Ksenija Pajčin
foto: Dado Đilas, Vladimir Šporčić

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:44

MAJKA KSENIJE PAJČIN NEUTEŠNA NA ĆERKINOM GROBLJU: Zapalila sveću za ćerkin 43. rođendan, a samo je ON došao sa ESTRADE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track