PEVAČICA, GLUMICA I VODITELJKA OVAKO SE MENJALA: Seka je i majka, ali i snajka!
Foto: Promo

PEVAČICA, GLUMICA I VODITELJKA OVAKO SE MENJALA: Seka je i majka, ali i snajka!

Stars -

Aleksićeva je počela da peva sa 14 godina i do sada je više puta menjala imidž, a oprobala se i u drugim profesijama, i to veoma uspešno

Jedna od najtiražnijih srpskih pevačica Seka Aleksić, koja ne prestaje da oduševljava i osvaja region, pokazaće se u novom svetlu ekskluzivno na Kurir televiziji. Ona može da se pohvali impozantnom karijerom, tokom koje je nizala mnogobrojne uspehe, a sada vam sprema iznenađenje.

Počela je sa samo 14 godina i rano preuzela teret izdržavanja porodice na sebe. Neizmerna snalažljivost i upornost doveli su je do vrtoglavog uspeha, koji je postigla s prvim albumom „Idealno tvoja“. Od tada, izdala je više od 12 albuma i preko 15 singlova.

Kruna Sekine karijere, ali i potvrda kvaliteta njenog rada, jesu koncerti u dve prepune Arene 2010. i 2018. godine. Oba puta priredila je spektakl za više od 15.000 fanova.

Seka Aleksic
foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Vlada Lukić, Zorana Jevtić

Seka se nikad nije libila da izađe iz svoje zone komfora, te smo imali prilike da je vidimo u najrazličitijim izdanjima. Često je menjala stilove i žanrove, ali i profesiju. Gledali smo je u epizodnoj ulozi Vrele Nele u seriji „Ljubav, navika, panika“, ali i u filmu „Mi nismo anđeli 3“. Uloga Smokvice bila je dovoljno zahtevna i izazovna kako bi Seka pokazala talenat, ali i naklonost prema glumačkoj profesiji. Kad god su je pitali čime bi se bavila da nije pevačica, govorila je da bi najpre volela da je gradila glumačku karijeru. Bila je i deo ekipe koja je radila na sinhronizaciji filma „Štrumpfovi 2“, gde je pozajmila glas Veksi.

Seka Aleksic
foto: Marina Lopičić

Tokom 2020. godine Seka je pokrenula mnoštvo projekata koji su pre svega usmereni ka deci i njihovim interesovanjima. Inspirisana sinovima Jakovom i Jovanom, osniva Jutjub kanal Seka kids. Reč je o muzičkom kanalu za koji je snimljeno mnoštvo dečjih pesmica, od kojih je svaka propraćena adekvatnom animacijom. Pored toga, Seka radi na razvijanju pozorišne predstave za decu, ali i porodične modne linije, kojom preovladavaju uniseks, oversajz modeli.

Seka Aleksic
foto: Dragan Kadić

Trenutno radi na velikom projektu, u kojem će se prikazati u dosad neviđenoj ulozi, koja joj je, kako sama kaže, najdraža do sada. Seka je glavni domaćin kulinarskog takmičarskog spektakla „Majke i snajke“, gde će se timovi majki i snajki uz pomoć svojih muževa/sinova boriti za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu! Seka, ali i njen partner, kuvar Raša, postaju domaćini najpopularnije kuhinje u Srbiji, koja će raditi svakog radnog dana od 20 sati na Kurir televiziji. Druženje sa Sekom počinje 22. marta!

Seka Aleksic
foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Dado Đilas

Seku ćemo gledati od 22. marta na Kurir televiziji u ulozi voditeljke nove kulinarske emisije Majke i snajke.

Ako misliš da je baš tvoja porodica idealna za ovo takmičenje- prijavi se! Čekamo te da kuvamo zajedno!

Foto: Damir Dervišagić, Vlada Lukić, Dragan Kadić, Zorana Jevtić, Marina Lopičić, Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track