PRAVO U PADINSKU SKELU NA MESEC DANA I UDRI PO DŽEPU! Nada i Zorica OSULE paljbu po Darku Laziću zbog korona žurke
Foto: Promo, PrintScreen

užasnute na darkov postupak

PRAVO U PADINSKU SKELU NA MESEC DANA I UDRI PO DŽEPU! Nada i Zorica OSULE paljbu po Darku Laziću zbog korona žurke

Stars -

Strpajte bahatog Darka Lazića u zatvor zato što peva dok ljudi umiru, poručuju njegove besne kolege! Pevač ne prestaje da partija iako su zabranjena okupljanja, pa je tako preksinoć ponovo pevao na jednom beogradskom splavu! Ovo folkeru nije prvi put da krši mere i ugrožava zdravlje ljudi.

Naime, Lazić je i pre šest dana ludovao na žurci u jednom mestu kraj Bogatića. Lazićeva starija koleginica, Nada Topčagić izrevoltirana je njegovim nesavesnim ponašanjem.

Nada Topčagić
foto: Printscreen/Magazin In

- Darko kao da to radi u inat. Ne je*e živu silu! Ima nekoliko pevača koji se tako ku*če, jer su nadobudni. Takve samo treba udariti po džepu i strpati u zatvor. Odmah Padinska skela! Mesec dana, pa izvoli, gospodine, širi se tamo. Sve da je reč o mom detetu ili unučetu, isto bih razmišljala - kaže Nada, koja smatra da će cela Srbija biti zatvorena zbog onih koji poput Lazića ne poštuju propisane mere radi sprečavanja širenje virusa.

Zorica Markovic
foto: Printscreen/Instagram

I njena koleginica Zorica Marković saglasna je da kazne za bahate pevače moraju biti oštrije.

- Najradije bih rekla: "Ako nećete da poštujete mere - pocrkajte!" Nažalost, među umrlima bi bilo i onih koji su se čuvali. Kazne su nam premale za ovakva ponašanja pojedinaca. Treba ih udariti po džepu, osuditi ih uslovno na godinu dana, pa ako ponovo prekrše mere, strpati ih u zatvor! Mada neke ni to ne bi opametilo. Zato treba da nas zatvore na mesec, dva, tri. Niko neće crći od gladi. Jer šta je preče - ekonomija ili ljudski životi? - pita se Markovićeva.

Darko Lazic
foto: Printscreen

kurir.rs/informer

Bonus video:

Bonus video:

01:37

PRETUŽNO! ČUJU SE SAMO SUZE U STUDIJU: Šabanov prijatelj OPISAO POTRESNE momente nakon tragedije! Svi zanemeli (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track