SLOBA BRUTALNO ODGOVORIO ČLANICI ŽIRIJA ZG ZBOG VANJE: Takmičari nisu KANTA ZA SMEĆE u koju ćeš ti da sipaš svoje FRUSTRACIJE!
Foto: Printscreen Magazin In, Printscreen Zvezde Granda

strasti se ne smiruju

SLOBA BRUTALNO ODGOVORIO ČLANICI ŽIRIJA ZG ZBOG VANJE: Takmičari nisu KANTA ZA SMEĆE u koju ćeš ti da sipaš svoje FRUSTRACIJE!

Stars -

Još jedan od pevača koji će, sasvim sigurno, biti blokiran na Instagramu od strane članice žirija "Zvezda Granda" jeste Sloba Radanović. Pevač je stao na stranu Vanje Knežević i osudio pevačicu za koju je rekao da "takmičare tretira kao kante za smeće".

Sloba Radanović
foto: Printscreen/Premijera

Nakon što je pevačica najavila čak i tužbu protiv Kneževićeve, zbog, kako je navela "pretnji koje dobijaju ona i njena porodica", oglasio se i Sloba i žestoko joj odbrusio.

Vanja Knezevic
foto: Printscreen/Zvezde Granda

- Kad se prihvatiš posla žirija, treba da znaš nisu kanta za smeće ili vreća go***a u koju ćeš sad i ti da sipaš svoja go**a i toksine koji izviru iz tvojih ličnih frustracija. Prestani da smaraš - napisao je on na Tviteru.

Za svega nekoliko minuta njegova objava je imala više stotina lajkova i komentara podrške, ali su mu poručili da je vrlo verovatno da će pevačica sada, osim blokiranja, da se i sa njim obračuna putem svog Instagrama i da ga izvređa.

Marija Serifovic, Vanja Knezevic
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen

Bonus video:

00:25

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUSTILA BEOGRAD, A SADA SE OGLASILA! Pokazala kako uživa u Kaliforniji, nazdravlja s prijateljima i SUNČA SE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track