ČETIRI MESECA JE TREBALO DA OZDRAVIMO! Elma Sinanović o BORBI SA KORONOM, otkrila i kako se oslobađa STRESA: Sve ide iz psihe!
Foto: Printscreen Ekskluzivno

ISKRENO

ČETIRI MESECA JE TREBALO DA OZDRAVIMO! Elma Sinanović o BORBI SA KORONOM, otkrila i kako se oslobađa STRESA: Sve ide iz psihe!

Stars -

Pevačica Elma Sinanović otkrila je da je nakon godinu i po dana od smrti supruga konačno uspela da prebrodi nakupljeni stres, negativne misli i da pobedi depresiju koja je na nju ostavila posledice.

Elma Sinanović
foto: Printscreen/Instagram

Iako se to sada ne vidi, ona kaže da je imala probleme sa viškom kilograma koji su se nakupili usled lošeg životnog perioda.

- Moram da priznam da i dalje muku mučim sa težinom, ali sam počela da vodim računa o ishrani kako bih što bolje izgledala na sceni. Jedem obrok salate, ribu, meso, voće i povrće kako bih bila fit. Nemam nikakav tajni recept, više gledam da jedem umereno i ono što je zdravo. Uspela sam da skinem osam kilograma, ali planiram još toliko. Iako je ovo značajan napredak za mene, moram da se trudim - kaže Elma i objašnjava uzroke koji su je doveli do gojenja.

- Višak kilograma mi se stvorio u periodu kada mi je suprug preminuo. Nakupila sam se stresa i depresije. Jedva sam uspela da izađem iz svega toga, ali je ostavilo posledice na mene - iskreno govori pevačica koja na svu sreću nije imala većih zdravstvenih problema.

- Hvala bogu, ozbiljnih tegoba sa zdravljem kod mene nije bilo. Malo me je omelo sve ovo oko korona virusa. Ćerka i ja smo se inficirale letos. Dosta smo se pazile i čuvale, ali na kraju smo se ipak zarazile. Proces ozdravljenja je trajao četiri meseca. Sada je sve kako treba - kaže ona.

Elma Sinanović
foto: Printskrin Youtube

Brzim hodanjem izbacujem stres

Pevačica planira da uskoro krene u teretanu kako bi zategla telo, a dok to ne uradi, ona redovno praktikuje brzo hodanje.

- Nakon preležane korone nisam smela u teretanu, ali se nadam da ću u skorije vreme moći bez ikakvih posledica da se vratim treniranju. Praktikujem brzo hodanje kako bih izgledala bolje i lepše se osećala. Tako izbacim stres i svu nepotrebnu negativnu energiju - kaže Elma.

Sve ide iz psihe

Elmin čarobni recept za zdrav i ispunjen život leži u psihi.

- Sve ide iz psihe. Veoma je bitno da imamo pozitivan stav koji sve menja. Važno je da gledamo stvari vedrije i pozitivnije, da se smejemo životu. Rad na sebi ima veliki uticaj i toga ljudi moraju biti svesni. Nije samo bitno otići i promeniti fizički izgled, moramo da se usavršavamo na svim poljima i u svakom segmentu - zaključuje Sinanovićeva.

Elma Sinanović
foto: Printscreen, Ekskluzivno

Kurir.rs/S.M./Blic

BONUS VIDEO:

00:30

Vendi šokirala: Tanja Savić je nepismena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track