ČLANICA ŽIRIJA ZVEZDE GRANDA GODINAMA PONIŽAVA KANDIDATE: Žene kad se porode, tako se raskrave, zato ih i varaju!
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

Nije joj prvi put

ČLANICA ŽIRIJA ZVEZDE GRANDA GODINAMA PONIŽAVA KANDIDATE: Žene kad se porode, tako se raskrave, zato ih i varaju!

Stars -

Kandidatkinja u takmičenju "Zvezde Granda" Vanja Knežević, samo je jedna u nizu učesnika ovog programa, koja je brutalno izvređana i ponižena od strane jedne članice žirija.

Zvezde Granda, Elmin Janjoš
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Pevačica koja je poznata po dugogodišnjem kontunuiranom psihičkom nasilju i ponižavanju mladih takmičara, tokom svog učešća u emisijama, ponekad je bila tako surova u svom komentarisanju, da je takmičare dovodila do suza, od ružnih komentara, straha i poniženja koje im je ona priređivala.

Komentarisanje mlade Vanje Knežević i bura koja se digla oko ovog slučaja na društvenim mrežama u poslednjih nedelju dana, samo je kap koja je prelila čašu, kod onih koji su ovakvo nedopustivo ponašanje članice žirija prema takmičarima, primetili i ranije.

Zvezde Granda
foto: Printscreen YT

- Je l' Trebinje na planini? Nije? Jel imate tamo struju, internet? - upitala je ona pre nekoliko sezona jednu takmičarku, koja nije htela da se upušta u dalju polemiku sa njom.

- Sa tim belim puderom i crnim autfitom izgledaš kao jedan gladni vampir koji se nije napio krvi, pa je nervozan došao ovde - komentarisala je pevačica jednog kandidata.

Konstatacije da pojedini takmičari nikada neće postati zvezde, su ono što ova članica žirija neprestano ponavlja iz nedelje u nedelju i to niko ne može da joj zabrani, ali ona često ne preza i od najgnusnijih uvreda, na šta su je opominjali i ostali članovi žirija.

Tako je jednom mladiću rekla da ga podseća na bebu od kita, a najveći šok je izazvala nedavno, kada je u emisiji najprostije uvredila žene koje su se nedavno porodile.

- Žene kad se porode, tako se raskrave, tako se razguziče, zato ih muškarci varaju, oženi jednu, a posle porođaja dobije nešto totalno drugo - šokirala je ona kolege i korisnike društvenih mreža.

Ana Bekuta, Marija Serifovic, Zvezde Granda
foto: Printscreen/TV Prva

Pevačica je jednu devojku nazvala i kravom.

- Ti si jedna tabula raza, u ovom poslu nikada ništa nećeš postati, ti si jedna šta? Muuu - vređala je pevačica uplašenu devojku.

I devojke sa viškom kilograma redovno su se nalažile na pevačicinom udaru. - Smatram da si ti jedna od retkih netalentovnih afroamerikanki, izgledaš kao da si progutala gazelu ili antilopu - rekla joj je ona.

Mnogi od ovih takmičara su bili obeshrabreni zluradim komentarima ove članice žirija, što bi se verovatno dogodilo i diskvalifikovanoj Vanji, da se nije obratila javnosti saopštenjem povodom onoga što je doživela u ovom takmičenju od strane ove pevačice.

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

00:07

KIJA KOCKAR SVAKI DAN IMA NOVU FRIZURU, A OVA JOJ STOJI TOP: Napravila promenu koju joj je Kaća Živković odmah komentarisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track