KORONA MI JE OŠTETILA SRCE I SRČANU MARAMICU: Slavica ne može da se oporavi od INFEKCIJE, doktori joj stavili EKG holter
Foto: Printscreen

BORBA ZA ZDRAVLJE

KORONA MI JE OŠTETILA SRCE I SRČANU MARAMICU: Slavica ne može da se oporavi od INFEKCIJE, doktori joj stavili EKG holter

Stars -

Slavica Ćukteraš i dalje trpi ozbiljne zdravstvene posledice posle preležanog korona virusa, koji joj je napravio problem i sa srcem. Pevačica je kovid preležala u julu prošle godine, ali kako je konstantmno osećala umor, obratila se lekaru.

Slavica Ćukteraš
foto: Printscreen/Pink TV

Nakon što su doktori ustanovili da joj je virus zahvatio deo srčane maramice, Slavici je stavljen EKG holter koji će nositi 24 sata i koji će pratiti njen srčani ritam. Vidno uplašena i uznemirena, ona se obratila svojim pratiocima putem Instagrama i apelovala da se paze i da vode računa i do detalja objasnila šta joj se dešava.

Slavica Ćukteraš
foto: Printscreen Instagram

- Bila sam sada kod doktora jer osećam konstantno umor otkako sam preležala koronu. Stavili su mi holter koji ću da nosim 24 sata. Zbog korone koju sam preležala u julu vidi mi se i dalje virus, zakačio mi je malo srce i srčana maramica je zahvaćena. Što znači da onaj ko oseća umor i slabost i posle nekoliko meseci od korone, trebalo bi da ode da proveri srce, da vidi šta se to dešava - počela je Slavica dok je jedva dolazila do daha i otkrila da ne sme da se vakciniše.

Slavica Ćukteraš
foto: Printscreen Instagram

- Definitivno nisam se oporavila od korone, iako sam mislila da jesam. Po preporuci lekara, moj organizam nije spreman za vakcinu, jer kada bih opet došla u kontakt sa virusom, naravno da ne bi bilo dobro jer su mi organizam i srce načeti - rekla je ona.

Slavica Ćukteraš
foto: Dragan Kadić

Slavica je dodala i da vodi računa o zaštiti, te da masku nosi svuda, pa je apelovala na sve one koji se okupljaju u većem broju, da o ne rade.

- Masku nosim, ne skidam ni u autu čak i kad se sama vozim. Imam strah, nigde ne idem. A vi nemojte da igrate kolo i da pravite neke proteste, gluposti, jer očigledno svi smo... šta? Bolesni. Fizička aktivnost mi je zabranjena do daljnjeg. Mogu te neke sitne poslove po kući da radim, ali ne sme da dolazi do prekomernog umora, što sam ja radila - završila je pevačica.

Kurir.rs/ J.S./ Foto: Screenshot

Bonus video:

00:41

BLEDA, UMORNA, A PODOČNJACI DO PODA! Slavica Ćukteraš pokazala kako izgleda bez šminke, pa se požalila: MUKA MI JE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja