BAČENI SILIKONI: POZNATE DAME SE POKAJALE ZBOG UVEĆANJA GRUDI: Goga, Tina, Stoja, Ivana Banfić, Cakana vratile prirodno poprsje
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić, Tamara Trajković

PROMENE

BAČENI SILIKONI: POZNATE DAME SE POKAJALE ZBOG UVEĆANJA GRUDI: Goga, Tina, Stoja, Ivana Banfić, Cakana vratile prirodno poprsje

Stars -

Na srpskoj estradi gotovo da nema pevačice koja bar jednom nije posetila estetskog hirurga. Većina ih odlazi kako bi povećale svoje grudi i usne, ali ima i onih koje se posle nekog vremena pokaju, pa opet odu pod nož, ali iz drugog razloga. Da izvade silikone. Jedna od prvih koja je svojim grudima vratila prirodan izgled je Dragica Radosavljević Cakana. Ona je silikone imala samo godinu dana i danas povećavanje grudi smatra jednom od većih grešaka u životu.

Dragica Radosavljević Cakana, Dragica Radosavljević, Cakana
foto: Printscreen Novo jutro

Svoje poprsje smanjila je i Goga Sekulić. Ona je na to bila prinuđena zbog nesnosnih bolova u kučmi, ali joj je to savetovao i njen tadašnji trener. Silikona se rešila i Stoja iz istog razloga kao i Goga. Kako je izvadila implante, njoj je i bol nestao.

Goga Sekulić
foto: Damir Dervišagić

- Ja sam imala veće grudi i ranije, pa sam izvadila silikone. Više ih nemam. Nema potrebe. Imala sam probleme s leđima. Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila - ispričala je tada pevačica. Prošle godine prirodnom izgledu se vratila i Tina Ivanović.

Tina Ivanović
Tina Ivanovićfoto: Instagram

- Estetske intervencije na telu više ne. Bila sam onda mlada i luda, sad sam samo luda (smeh). Moram da kažem da nemam više implante, sad sam prirodna. Mnogo je lepše kad si prirodan, prirodni nokti, prirodna kosa, prirodne grudi, sve prirodno - rekla je Tina za "Grand magazin". Istu stvar su učinile i Ana Sević i Ivana Banfić, koja je u potpunosti promenila ne samo svoj izgled, već i način života koji je sada u skaldu s prirodom. Inače, poznate dame ne vade silikone samo iz grudi, već i iz usana. To su učinile Ana Nikolić, Bojana Rajić, Lepa Brena, Emina Jahović i druge.

Ceca Ražnatović Dva puta išla na remont

Svetlana Ceca Ražnatović, Kipar, Ceca
foto: Instagram

Ceca Ražnatović dva puta je menjala impalnte u grudima. Prvi put iz zdravstvenih, a drugi iz estetskih razloga. Tada ih je i smanjila. - Želela sam drugačiju estetiku, promenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu sa trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila. Ono što je najvažnije, osećam se sjajno i baš ovako sam želela da izgledam - izjavila je Ceca posle druge operacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track