ŽIVOT JE PREKRATAK DA BISTE BILI SA NEKIM KO... Kija Kockar poslala jaku poruku ženama, Sloba će se preznojiti kad pročita
Foto: Printscreen/Instagram

u metu

ŽIVOT JE PREKRATAK DA BISTE BILI SA NEKIM KO... Kija Kockar poslala jaku poruku ženama, Sloba će se preznojiti kad pročita

Stars -

Pevačica Kija Kockar aktivna je na društvenim mrežama, gde povremeno osim trenutaka iz svog privatnog života deli i zanimljive misli.

Ovog puta, Kija je jednom porukom uspela da potkači svoje bivše partnere, ali i da uputi jaku poruku pripadnicama lepšeg pola.

- Život je prekratak da biste bili sa nekim ko ne misli da ste najbolja žena na svetu - glasi poruka koju je Kija podelila na storiju na Instagramu i izazvala lavinu komenatara.

Sloba Radanović
foto: Pritnscreen/Pink

Kija je nedavno priznala da ne bi rekla javno da ima partnera.

Rekla sam da svog partnera nikad ne bih prikazala javnosti dokle god ne budem imala vezu gde bih živela sa njim, da nemam možda trudnoću, prsten na ruci nešto, pa čak ni to. Trudila bih se da sakrijem što više zato što sam shvatila - objasnila je ona i dodala da se jednom već opekla.

- Mislila sam da nešto može da se desi u mom životu nakon mog razvoda. Opekla sam se tu i shvatila da ne treba da dajem svoj život. Nisu u pitanju samo mediji, taj prvi udar okej. Tu su sad silne mreže. Drugi su se mešali u sve to i hvala Bogu to je na vreme bilo sklonjeno. Ko je ispratio moj ljubavni život zna - zaključila je Kristina.

Kija Kockar
foto: Pritnscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track