00:10

MIKI MILANE ORI SE DO MALDIVA! Sanja Marinković objavila hit snimak sa luksuzne destinacije, pa pokazala kako ĐUSKA!

uživa

MIKI MILANE ORI SE DO MALDIVA! Sanja Marinković objavila hit snimak sa luksuzne destinacije, pa pokazala kako ĐUSKA uz Verin HIT!

Stars -

Pesma Vere Matović "Miki Milane" mesecima je hit na društvenim mrežama, kako među omladinom, tako i među starijim generacijama, a pevačica ne krije koliko je ponosna zbog toga.

Vera Matović
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Sanja Marinković koja se odmara na Maldivima objavila je video snimak sa luksuzne destinacije, i to baš uz ovu pesmu. Ona je ovim videom oduševila fanove.

Dok voditeljka uživa na plaži luksuznog odmarališta, sunča se i pije koktel, sa telefona se čuju zvuci poznate pesme, a Marinkovićeva kreće da igra u ritmu muzike.

- Život je bombona prepuna hormona. Nema lepšeg osećaja, nego kada se ogledaš u očima onih koje voliš bilo kao majka, tetka, kćerka, sestra, snaja, devojka, prijateljica ili voditelja... "Nije moje srce od papira"... - napisala je ona u opisu objave.

"Bravo, uživaj i za mene", "Jao, Sanja, kako ti umeš da uživaš z sve pare", "Prelepa si, odmaraj i za mene", "Sve si nas nasmejala", "Kakva uživancija" - glasili su neki od komentara.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:10

OSTRVO NA KOM SE NE NOSE MASKE! Sanja Marinković otputovala na luksuznu destinaciju, a zbog ovog joj svi ZAVIDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track