00:10

STANIJI SE NA KOPAONIKU PRIDRUŽILI MAJKA I BRAT! Starletin dečko ih srdačno dočekao, a oni nisu krili ODUŠEVLJENJE što ga vide!

vole zeta

KADA SU UGLEDALI ZETA, NISU KRILI SREĆU! Staniji se na Kopaoniku pridružili majka i brat: Njen dečko ih dočekao, a ona sve SNIMILA

Stars -

Starleta Stanija Dobrojević uživa na kopaoniku sa izabranikom Markom Markovićem, a svakodnevno objavljuje fotografije i video snimke na svo Instagram profilu.

Naime, ona je sada objavila snimak i pokazala da su im se na Kopaoniku pridružili njen brat i njena majka.

Stanija je snimak objavila javno, a ako je sudeći po njemu, oni nisu krili oduševljenje kada su videli zeta koji ih je srdačno dočekao.

Stanija Dobrojevi
foto: Printscreen

Starleta Stanija Dobrojević nedavno je bila gošća današnjeg izdanja emisije "Puls Srbije" na Kurir televiziji i tom prilikom govorila je o navodima da je zaprošena. Dobrojevićeva je otkrila i kako izgleda život sa dečkom Markom Markovićem.

O Marku i ljubomori Dobrojevićeva je otkrila:

- Ima strpljenje, mirnoću i prava je podrška za sve što radim. Možda ja proteklih godina nisam bila za vezu. Kad smo bili razdvojeni, zasmeta mu je neka fotografija provokativna, a sad me on slika i snima. Moj provokativni imidž i danas mi donosi zaradu, ja se nosim sa osudama. Moja ljubomora je glasna, Marko ne priznaje da je ljubomoran.

Stanija Dobrojević
foto: Kurir

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:06

IVANA ALEKSIĆ UHVAĆENA U DRUŠTVU BRENINE SNAJKE! Reperova žena ne skida osmeh sa lica, a Sandra sve objavila JAVNO: BAŠ UŽIVAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track