EMINA JAHOVIĆ ULOŽILA 200.000 EVRA U KUĆU, PA VRAĆA NOVAC: Pevačica izdaje vilu turskom konzulatu!
Foto: Printscreen/ Youtube, Damir Dervišagić

BIZNIS

EMINA JAHOVIĆ ULOŽILA 200.000 EVRA U KUĆU, PA VRAĆA NOVAC: Pevačica izdaje vilu turskom konzulatu!

Stars -

Emina Jahović već godinama živi u Istanbulu sa svojim naslednicima Jamanom i Javuzom, a u Srbiju dolazi samo kada ima poslovne obaveze. Zbog toga je odlučila da svoju porodičnu kuću u Novom Pazaru, koju je prošle godine sa bratom Mirsadom Turkdžanom renovirala, sada izdaje turskom konzulatu, saznaje Kurir.

Emina Jahovic
foto: ATA Images

Popularna pevačica i njen brat uložili su dosta para u redizajn velelepne vile u kojoj su odrasli i kompletno je preuredili. Upravo zbog toga je Emina prošle godine doputovala u Srbiju, kako bi angažovala izvođače radova, dogovorila s Mirsadom sve detalje o renoviranju, ali i da bi zajedno odabrali materijale i nameštaj.

Emina Jahović, Mirsad Turkčan
foto: Profimedia, Printscreen/Instagram

Između ostalog, već tada su imali nekoliko ponuda za rentiranje vile, a najbolja je bila od konzulata iz Turske, koji je, po pevačicinom i košarkaševom mišljenju, i najsigurniji zakupac. Upravo tada je Emina razgovarala sa predstavnicima turskih diplomata i rekla da će im izdati nekretninu čim završe renoviranje, a njima nije bio problem da sačekaju nekoliko meseci.

Naša ekipa nedavno je posetila Novi Pazar i Jahovićkinu kuću i uverili smo se da je renoviranje završeno. Kada je spoljašnji izgled u pitanju, počev od fasade, prozora, vila izgleda potpuno drugačije. Komšije kažu da je nekretnina, koja ima dva sprata, i dodatno proširena, da je iskorišćen prostor koji nije bio u funkciji i da je nedavno stigao nameštaj. Oni tvrde da je deo tog nameštaja dopremljen iz Beograda, dok je drugi deo stigao iz inostranstva. Suma sumarum, u renoviranje i opremanje Emina i Mirsad su uložili oko 200.000 evra.

Emina Jahović
foto: Ana Paunković

Jedan od komšija nam je i otkrio da je kuća izdata turskom konzulatu, ali da oni još uvek nisu počeli sa radom. Kako kaže, još uvek rade na adaptaciji, prenose papirologiju i dokumenta, ali da će uskoro otpočeti da funkcionišu. Ipak, on nije znao da nam kaže za koliki iznos će Jahovićka i Turdžak izdavati vilu na dva sprata, ali pošto je u pitanju lep i miran kraj, kao i da je potpuno nova kuća u pitanju, veruju da će biti paprena.

Komšije o Emini

Često odlazi u prodavnicu, sinovi govore srpski jezik

Jedna komšinica otkrila nam je da je videla Eminu prošle godine u Novom Pazaru, kada je tu boravila sa sinovima. Ona kaže da ih je srela u prodavnici i da se pevačica ponašala sasvim opušteno, kao da nije javna ličnost, a oduševljena je i dečacima, koji su lepo vaspitani. Posebno ju je oduševilo što su dečaci govorili srpski i igrali su se sa drugom decom u parku i na ulici.

Inače, Emina poseduje kuću u Turskoj, koju je nedavno, nakon razvoda od Mustafe Sandala, kupila, dok Mirsad ima veliki ranč u mestu Rožaje u Crnoj Gori.

Kurir.rs/ J. Spasić - J. Stuparušić/ Foto: Printscreen/ Youtube, Damir Dervišagić

BONUS VIDEO:

00:15

ĐANI ZABAVLJA NAROD I NA PLAŽI: Pevač zapevao svoj HIT usred Egipta, a zbog njegovih šala svi se SMEJU! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track