KAKO JE STARLETA IZ IVANJICE POSTALA PORCELANSKA LUTKA Ana Korać pukla 23.050 € za novi izgled! Za NOS i GRUDI po 7.000, USNE 750
Foto: Nemanja Nikolić

transformacija

KAKO JE STARLETA IZ IVANJICE POSTALA PORCELANSKA LUTKA Ana Korać pukla 23.050 € za novi izgled! Za NOS i GRUDI po 7.000, USNE 750

Stars -

Ana Korać se predstavila kao smerna devojka iz Ivanjice koja je brala maline kako bi zaradila novac i pomogla porodici. Njena prva javna pojavljivanja bila su na Instagramu starlete Soraje Vučelić. Tada je privukla pažnju jer je molila da je ne nazivaju starletom, već umetnicom iz Ivanjice, gde je završila Srednju umetničku školu. Ona se navodno čak i bavila slikarstvom.

Usledili su pozivi za rijaliti, a posle nekoliko sezona ne samo da je prestala da bere maline, već je više vremena provodila kod plastičnog hirurga nego kod kuće. Za nekoliko godina potpuno je promenila lični opis. Dok većina muškaraca uzdiše za ovom porcelanskom lutkom, kako je sada na društvenim mrežama zovu, drugi su zgroženi plastikom kojom odiše ova žena.

Ana Korać
foto: Pritnscreen

Spisak njenih operacija isplivao je u javnost, pa se tako zna koliko je tačno uložila u „novo ja”, naravno, samo kada je fizički izgled u pitanju.

Većinu operacija uradila je u Turskoj, a počela je, kako to obično biva, od grudi i usana. Operaciju grudi u dva navrata platila je oko 3.500 evra, jer nije bila zadovoljna, pa je drugim odlaskom pod nož popravila nedostatke.

"Da, istina je, odradila sam zahvat. Promenila sam samo oblik grudi, biće bujnije. Jao, užas, mnogo me boli, ali sam zadovoljna, jedva čekam da vidim kako će sve izgledati - rekla je nedavno Ana nakon druge operacije.

U usne je tri puta stavljala hijaluron, a kako svaka intervencija košta 250 evra, to je ukupno 750 evra samo za usne. Više od prosečne plate Ana je dala za operaciju očiju, jer je želela da ima mačije, pa je za to morala da iskešira 800 evra. Kako bi joj čelo bilo zategnuto, hirurgu je platila 300 evra, a za pumpanje jagodica 200. Učesnik rijalitija Filip Mijatov, koji se predstavljao kao njen bivši partner, izjavio je da joj je dao novac za operaciju nosa.

"Platio sam joj smanjivanje nosa, dao oko 4.700 evra, plus za dodatne troškove. Ne znam kako se pravdala majci za to odakle joj novac za skupe stvari i kola, ona nema zanimanje", rekao je Mijatov jednom prilikom. Koraćeva je u dva navrata korigovala nos, pa je tako još 2.300 evra platila dodatno.

Za blistav osmeh Ana je dala 2.000 evra, a onda je na red došla zadnjica. Tu je morala da izdvoji pet hiljada evra kako bi zahvat, koji se izvodio u Turskoj, imao ishod kakav je želela. S druge strane, sve estetske operacije zahtevaju česte "remonte”, pa je Ana vrlo često na operacionom stolu zbog toga. Koliko je promenila lični opis, govore fotografije iz Anine mladosti koje je kačila na društvene mreže.

Ana Korać
foto: Printscreen/Instagram

Koraćeva trenutno uživa u Dubaiju, odakle kači fotografije u minijaturnom bikiniju kako bi pokazala čime své raspolaže. I dok mnogi kažu da je bolje izgledala sa nefarbanom kosom i čak nepočupanim obrvama dok je živela u Ivanjici, ima onih kojima je današnji izgled Koraćeve perfektan.

Ana Korać
foto: Instagram

Poslednjih dana se nagađa i da je u Turskor izvadila par rebara kako bi smanjila struk i da je za tu intervenicuju dala 7.000 evra.

Ana Korac
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:30

ANA KORAĆ PONOSNA ŠTO JE SAD TANKA KAO PRUT! U Dubaiju se hvali 5 CM tanjim strukom koji je platila čak 7.000 € (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track