NAKON FOTKI LIDIJE VUKIĆEVIĆ, NA TVITERU KRENULO GLASANJE: Ovo su kraljice Fotošopa! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

HIT

NAKON FOTKI LIDIJE VUKIĆEVIĆ, NA TVITERU KRENULO GLASANJE: Ovo su kraljice Fotošopa! (FOTO)

Stars -

Nakon što je Lidija Vukićević na Instagramu objavila set novih fotografija na kojima izgleda gotovo neprepoznatljivo, mnogi su je osudili da koristi Fotošop, kao i da više liči na druge javne ličnosti, nego na sebe. Ipak, ona nije jedina koju su na Tviteru "razapeli" i prozvali zbog obrade slika i menjanja ličnog izgleda. Među "kraljicama Fotošopa" su se našle i Dara Bubamara, Lepa Brena, Andreana Čekić i Dejana Živković.

Sasvim je sigurno da Lidija u poslednje vreme izaziva burne reakcije kako svojim izjavama, tako i fotografijama. Poslednja u nizu jeste ona na kojoj je pozirala sa ispeglanom kosom, ali i licem. Ona je, po svemu sudeći, osim Fotošopa, koristila i popularnu aplikaciju Facetune, kojom doslovno prelepi tuđe lice na svoje. Zbog toga su je mnogi na Tviteru osudili, dok su se drugi našalili i tražili da im glumica "ispegla život kao što je ispeglala svoje lice". Nekima je više ličila na starlete i pevačice nego na sebe.

Lidija Vukićević
foto: Twtier Printscreen

- Marija Karan, Vendi i Kaja hakovale profil Lidiji Vukićević - jedan je od komentara na Tviteru uz fotografije glumice. Drugi su je uporedili sa Tamarom Đurić, a nekima više liči na Tijanu Ajfon. Međutim, ona nije jedina koja je u poslednje vreme malo preterala sa aplikacijama za obradu fotografija.

Na ovoj društvenoj mreži sastavljena je lista "kraljica Fotošopa", među kojima se na vrhu našla i Dara Bubamara. Poznato je da je pevačica forsira na Instagramu izgled 20 godina mlađe devojke, što i ne čudi jer je toliko od nje mlađi njen dečko Toni.

Dara Bubamara
foto: Sonja Spasić

Više puta Dara je objavljivala fotografije sa ispeglanim licem, suženim strukom, tankim rukama, a poslednja objava po mnogima je vrhunac njenog blama. Naime, pevačica koja trenutno boravi u Dubaiju, pozirala je u kratkom šortsu, sa jednom nogom ispruženom, a deo oko kolena svima je zapao za oko.

Vidljivo je da je iskrivljen usled obrade u Fotošopu jer nije stručna, ali je uspela jedno - da sebi nacrta mišiće.

Nedavno je i Lepa Brena izazvala pravu lavinu reakcija kada je iskrivila čaše usled obrade fotografija. Potom je objavila sliku sa koleginicom Sanjom Đorđević dok su bile na jahti, a kako bi svoju liniju sredila, Brena je iskrivila šipku iza sebe.

Prošle godine pevačica je objavila fotošopirala i sliku staru 34 godine.

Još jedna koja se zaslužno našla na ovom spisku jeste Dejana Živković. Manekenka je pre nekoliko meseci toliko otišla u krajnost da je bila predmet podsmeha na društvenim mrežama danima. Na Instagram stori je postavila fotku na kojoj, kako kažu, "ne da ne liči na sebe, nego ne liči na ljudsko biće", već više izgleda kao lutka.

Dejana Živković
foto: Printskrin Instagram

I Andreana Čekić voli Fotošop i Facetune aplikaciju i gotovo da ne postoji slika koju nije provukla kroz neki filter.

Zbog toga su je često napadali pratioci na Instagramu, ali ona se nije obazirala, već je nastavila da objavljuje slike na kojima ne liči na sebe.

Kurir.rs/ Foto: Instagram Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track