KAD SAM PROPADALA I BILA NA DNU, CECA JE BILA UZ MENE! Viki Miljković o teškom periodu, otkrila sa kim se sve druži sa ESTRADE!
Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

kume

KAD SAM PROPADALA I BILA NA DNU, CECA JE BILA UZ MENE! Viki Miljković o teškom periodu, otkrila sa kim se sve druži sa ESTRADE!

Stars -

Pevačica Violeta Viki Miljković i Svetlana Ceca Ražnatović dugogodišnje prijateljstvo krunisale su kumstvom.

I dok mnogi veruju kako nema pravih prijateljstava na estradi, Viki je jednom prilikom otkrila ko su još njeni prijatelji pored Cece.

Viki Miljković
foto: Nemanja Nikolić

- Da, moje kume su bile tu, ako pričamo o ljudima sa estrade. Imam mnogo prijatelja koji nisu iz javnog posla. Nemam ih mnogo, mogla bih da ih nabrojim na prste jedne ruke. Onaj ko kaže da ima na desetine prijatelja, on laže ili nije svestan da mu nisu svi prijatelji. Ako možeš da ih nabrojiš na prste jedne ruke, onda si bogat čovek. Smatram da sam bogata u tom smislu. Ceca i Sanja Đorđević su kume koje su uvek tu, ali i Saša Popović, koji mi je uvek čuvao leđa - rekla je Viki.

Viki je pričala i o tome da joj nisu uvek cvetale ruže, već da je nakon nekog vremena tek profitirala od ovog posla.

- Niko ne može sve na početku karijere da ima. Polako. I ja sam imala u životu uspona i padova. Ništa nije bilo tako sjajno. Cvetale su ruže, ali je bilo i trnja, kada sam se vukla po njemu i kada sam plakala i patila, kada sam propadala, bila na dnu. Ali bila sam i na vrhu. Sve je jedan točak koji se okreće. Ako se vratiš na vrh, to znači da si uspeo - istakla je ona svojevremeno .

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

00:16

REKAO MI JE DA SAM GA PREVARILA DA ME OŽENI! Suzana Jovanović pričala o Saši, a Viki snimak objavila javno: Pljušte KOMENTARI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track