Najnovije vesti

LEPA LUKIĆ OTKRILA TAJNU MLADOLIKOG IZGLEDA: Nikad nije išla na TRETMANE, a da izleči komplekse pomogla joj je KESOVIJA!
Foto: Kurir Televizija

POSLUŽILA JE I GENETIKA

LEPA LUKIĆ OTKRILA TAJNU MLADOLIKOG IZGLEDA: Nikad nije išla na TRETMANE, a da izleči komplekse pomogla joj je KESOVIJA!

Stars
20:24h

Lepa Lukić ispričala je kako neguje svoju kožu u "Sceniranju na Kurir televiziji, a mnogi govore da izgleda znatno mlađe.

Pevačica kaže da ima dobru genetiku, kao i da nikada nije išla na tretmane, već da samu sebe neguje.

Lepa Lukić
foto: Kurir Televizija

"Sama se negujem, imam nešto dobro, imam proizvode koje stavljam na lice na svu genetiku", rekla je Lepa, pa dodala da je kao mlađa imala komplekse vezane za izgled:

Lepa Lukić, Sceniranje
foto: Ana Paunković

"Kada sam imala 12, 13 godina imala sam kompleks dugačkog vrata i prste dugačke. Imala sam drugaricu koja je imala kratke ruke, ja sam mislila da je to bolje. Nosila sam rolke i Tereza Kosovija mi je pokidala rolku i rekla da nikad više to ne obučem. Žene istežu vrat da imaju takav. Naš voditelj kada ja pevam je govorio da mnogo lepo pevam i dao mi savet da ruke stavim gore, jer su mi kao prišivene. Šta da radim, da mlatim bez veze?" 

"Ja sam krala, rođena sam mudra. Gledala sam iza zavese šta rade sa rukama i malo pomalo ja otvorim vrat, dekolte i ruke gore kada pevam. Hvala joj na tome", ispričala je Lepa Lukić.

Pevačica je priznala da često nosi perike, a da razlog tome nije to što nema kosu, već da voli da bude drugačija.

"Volim sve boje kose", pričala je pevačica.

Lepa Lukić, Sceniranje
foto: Ana Paunković

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

Lepa Lukić o Tozovcu
00:17

Lepa Lukić o Tozovcu

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...