TV SERIJALI SU SE PO NJIH ZAVRŠILI KOBNO: Tragično izgubili živote na putu, neki su pukom srećom PREŽIVELI
Foto: Damr Dervišagić, Instagram, Zorana Jevtić, Marina Lopičić

teške saobraćajne nesreće

TV SERIJALI SU SE PO NJIH ZAVRŠILI KOBNO: Tragično izgubili živote na putu, neki su pukom srećom PREŽIVELI

Stars -

Brojne tragedije obeležile su javnu scenu, a neke od njih doživelii su učesnici raznih serijala.

Poslednja u nizu je organizatorka serijala "Kuća od srca", Jasmina Mihajlović, nastradala je pre četiri dana na Ibarskoj magistrali. Vest o njenoj smrti potresla je javnost, a nažalost nije jedina koja je imala ovakvu sudbinu i izgubila život na putu.

Jasmina Mihajlović, sahrana, Kuća od srca
foto: Kurir, Printscreen

Čini se kao da učesnike rijalitija i drugih emisija prati loša sreća, te nije retkost da su upravo oni učesnici teških saobraćajki.

Region je najviše potresla pogibija učesnika rijaliti programa „Veliki brat” pre 13 godina, o čemu se još piše, a mnogi se sećaju tog dana.

Naime, živote su tada izgubili Zorica Lazić, Stevan Zečević i Elmir Kudozović koji je i upravljao vozilom. Kako se navodilo, njihov automobil sleteo je iz krivine, udario u drvo velikom silinom, prevrnuo se na krov i sleteo u reku Vukodraž.

Elmir Kuduzović
foto: Printscreen

Zorica i Stevan su u tom trenutku imali 24 godine, Elmir 26, a sve troje su poginuli na licu mesta. Krenuli su na zakazano gostovanje, na koje nikad nisu stigli.

Dalibor Andonov Gru poginuo je u septembru 2019. godine vozeći kajt na Dunavu. Reper je učestvovao u „VIP Velikom bratu“ 2009. godine, a tamo je proveo 29 dana i osvojio drugo mesto. Kasnije je odbijao učešće u rijaliti-programima.

Dalibor Gru Andonov
foto: Pritnscreen

OZBILJNE POVREDE

Bivša producentkinja emisije „Kuća od srca” Sandra Denda pre dve i po godine je doživela skoro identičnu saobraćajnu nesreću sa ekipom emisije, kad su išli na snimanje. Denda je tada zadobila teške telesne povrede, ali je, na svu sreću, uspela da se oporavi.

Ibarska Magistrala, Sandra Denda
foto: Privatna Arhiva, Zorana Jevtić

U septembru prošle godine bivši učesnik rijalitija „Zadruga” Jovica Putniković doživeo je tešku saobraćajku na motoru. Nakon sudara sa automobilom, Jovica je pao sa motora i zadobio ozbiljne telesne povrede, pa je hitno prevezen u bolnicu, gde je neko vreme bio u šok-sobi, na intenzivnoj nezi. Jovica je imao sreće i uspeo je da se potpuno oporavi.

Jovica Putniković
foto: Pritnscreen

Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica, pre četiri godine doživela je saobraćajnu nezgodu na Mostu na Adi. Starleta i učesnica mnogih rijalitija vozila se u pravcu Novog Beograda, kada se u jednom trenutku okrenula ne bi li dohvatila jaknu sa zadnjeg sedišta. Izgubila je kontrolu nad vozilom i zakucala se u bankinu. Njoj se ništa nije desilo, ali auto je bio potpuno uništen

.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:42

BRITNI SPIRS KONAČNO PRIZNALA KAKO SE OSEĆA: Šuškalo se da je pevačica zatočena u svom DOMU, a ona objasnila kako stoje STVARI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track