PORODILA SE BIVŠA LOTO DEVOJKA I JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPSKIH VODITELJKI: Ana na svet donela devojčicu i postala gospođa Jovović!
Foto: Printscreen

Prinova

PORODILA SE BIVŠA LOTO DEVOJKA I JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPSKIH VODITELJKI: Ana na svet donela devojčicu i postala gospođa Jovović!

Stars -

Voditeljka Ana Reljić Jovović , bivša Loto devojka i jedna od najlepših TV lica u Srbiji porodila se i donela na svet malu Jovanu!

Ana je nekoliko godina u srećnoj vezi sa partnerom Milošem Jovovićem, a od skoro nosi njegovo prezime. Ljubav su krunisali brakom, a sada je Ana donela najveću sreću u porodicu.

Ona je nedavno, glasovima gledalaca proglašena kao jedna od top 10 najlepših srpskih voditeljki svih vremena.

Ana Reljić
foto: Printscreen

Ona ne krije da je sreću pronašla u porodici i suprugu Milošu, ljubavi svog života.

- Vrlo sam odgovorna kada je posao u pitanju. Evo, recimo, nikada se nisam ni uspavala. Nikada nisam odbila nijedan zadatak, nijedan format. Nisam izneverila, ali neki drugi nisu ostali dosledni. Valjda tako funkcionišu odnosi u "svetu odraslih".

Ana i Miloš Jovović
Ana i Miloš Jovović foto: Marko Draskic

Specifično radno vreme me dosta ograničava, posebno jer radim i vikendom, praznicima, 1. januara, i to uvek u ranim jutarnjim satima, budim se u četiri ujutro. Uvek se trudim da budem vedra i nasmejana, a nisam uvek raspoložena, naspavana - rekla je Ana nedavno.

Kurir.rs/S.M./Glossy

BONUS VIDEO:

00:27

MILICA TODOROVIĆ POKAZALA KAKO ODRŽAVA LINIJU: Pevačica skinula 15kg, a evo kako izgleda dok VEŽBA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track