MAJKA MONIKE HORVAT OTKRILA ISTINU O FILIPU CARU I NJENOJ ĆERKI Tara i Ša neće opstati, kao ni Kenan i Rialda, Maja i Janjuš...
Foto: Printscreen/Zadruga

DALA SVOJ SUD

MAJKA MONIKE HORVAT OTKRILA ISTINU O FILIPU CARU I NJENOJ ĆERKI Tara i Ša neće opstati, kao ni Kenan i Rialda, Maja i Janjuš...

Stars -

Monika Horvat je sinoć napustila velelepno imanje, a njena majka Danijela osvrnula se na zadrugare i Monikine cimere, pa prokomentarisala i njenog prijatelja iz spoljnjeg sveta, Filipa Cara.

- Ja bih rekla da nije imala prave prijatelje, ali mislim da bi trebalo da njeno prijateljstvo sa Filipom bude pravo. Oni su imali tu neku dečiju ljubav, ali su ostali prijatelji. Meni se pokazalo da to prijateljstvo nije. On je neobičan momak. Nikada nije bio kod nas, imala sam neku averzijicu kad sam čula da ulazi sa Filipom - rekla je njena majka.

- Za ovaj dan sam se spremala kao da sam išla na dodelu Oskara. Ja tačno znam šta radim, iako sam neke stvari nelogično uradila. Na primer, taj ulazak u vezu sa Matorom. Tako naglo ući u neku kombinaciju sa nekim koga i ne poznaješ... Zakačila sam se za osobu koja mi je tada bila najprikladnija - prokomentarisala je Monika.

Monika se zatim osvrnula na ljubavne parove u kući:

- Tara i Ša neće opstati, kao ni Kenan i Rialda, Maja i Janjuš... Videćemo - rekla je Monika.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:27

MILICA TODOROVIĆ POKAZALA KAKO ODRŽAVA LINIJU: Pevačica skinula 15kg, a evo kako izgleda dok VEŽBA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track