Najnovije vesti

IVANA ALEKSIĆ REAGOVALA NA KIJINE REČI: Kockareva je podržala da se RAZVEDE jer zaslužuje više, a reperova žena se OGLASILA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

postale su drugarice

IVANA ALEKSIĆ REAGOVALA NA KIJINE REČI: Kockareva je podržala da se RAZVEDE jer zaslužuje više, a reperova žena se OGLASILA (FOTO)

Stars -

Ivana Aleksić doživela je pravu torturu kada ju je suprug Nenad Aleksić Ša prevario u rijalitiju, što je danas na Kurir televiziji potvrdila i Kristina Kija Kockar.

Da je Ivana zahvalna Kiji na svemu što je za nju učinila govori i činjenica da je Aleksićeva i dalje zakonita žena na svoju Instagram "priču" objavila insert iz Pulsa Srbije, gde Kockareva o njoj priča.

Ivana Aleksić, Kristina Kija Kockar
foto: Printscreen/Instagram, Kurir Televizija

"Volim te", poručila je Ivana Kiji preko društvenih mreža.

Podsetimo, Kija je bila velika podrška Ivani u teškim trenucima.

"Čule smo se danas. Čujemo se otkako je počelo. Satima sam je tešila preko telefona. Bilo je zaista teško jer je želela konačno da zna. Ona je imala agoniju pet meseci, ako je neko razume, to sam ja. Sve što sam prognozirala ispunilo se. Naravno da je boli, da nije svejedno i da sluša neke gluposti, da je ljudi komentarišu na ulici. Sve će to proći. Ja sam srećna što se razvodi, jer ona zaslužuje najbolje i mnogo više" rekla je Kija u "Pulsu Srbije".

Kija Kockar
foto: Kurir

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:05

ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA UHVAĆENA SA BIVŠOM ZADRUGARKOM! Ivana nasmejana, javno joj se obratila: Hvala ti za DANAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track