00:08

KAO DA NIJE RAĐALA: Tamara Đurić se snimala tokom masaže, pokazala ZANOSNO TELO U IZAZOVNOM VEŠU i ZAPALILA mreže! (VIDEO)

savršena linija

KAO DA NIJE RAĐALA: Tamara Đurić se snimala tokom masaže, pokazala ZANOSNO TELO U IZAZOVNOM VEŠU i ZAPALILA mreže! (VIDEO)

Stars -

Starleta Tamara Đurić redovno izveštava svoje pratioce na društevnim mrežama o najzanimljivijim dešavanjima iz svog života. Njene poslednje objave privukle su veliku pažnju javnosti.

Naime, Tamara se snimala na stolu za masažu u izazovnom donjem vešu, i tako pokazala savršenu liniju. Iako se porodila pre skoro 4 meseca, starleta nikada nije izgledala bolje. Viška kilograma nigde nema, a od pogleda na njeno telo zastaje dah.

Tamara Đurić
foto: Instagram

Podsetimo,nedavno na Tamarinom Instagram nalogu osvanula je fotka njene ćerkice, a kako se može videti, nju je držao otac Nikola, a ona se oglasila povodom toga:

"Mi smo sada u odličnim odnosima. On je na slici, logično, jer je to i njegovo dete. Mnogo bolje funkcionišemo sada nego ranije. Ali, mi ne živimo zajedno i nismo se pomirili", rekla je kratko Tamara tada.

Tamara Đurić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:16

TAMARA ĐURIĆ SA ĆERKOM LUKSUZNO ŽIVI U ELITNOM DELU BG Garderober joj pun markiranih stvari, jedan komad košta DESETINE HILJADA €

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja