DARKO LAZIĆ IZGUBIO KOMPAS PA MU SVI KRIVI! Folker na snimanje došao NERVOZAN i LJUT, a evo šta je sve vreme radio (VIDEO)
Foto: Printskrin/Jutjub

haos u životu folkera

DARKO LAZIĆ IZGUBIO KOMPAS PA MU SVI KRIVI! Folker na snimanje došao NERVOZAN i LJUT, a evo šta je sve vreme radio (VIDEO)

Stars -

Pevača Darka Lazića napustila je verenica Marina Gagić, a kako smo već pisali, popularni par već mesecima ima nesuglasice i često se svađa, a tokom jedne žestoke rasprave folker je u naletu besa uzeo čak i pištolj i pucao u televizor.

Ekipa "Paparaco lova" na snimanju emisije "Amidži šou" i uhvatila pevača vidno neraspoloženog, nervoznog i zamišljenog.

Naime, u medijima se već danima provlači priča kako Lazić više nije u srećnoj zajednici sa svojom izabranicom Marinom Gagić, pa je to možda bio razlog za ovako raspoloženje mladog pevača.

Darko Lazić
foto: Pritnscreen/Paparavo Lov

Podsetimo, Marina se oglasila za medije i nije želela da bilo šta da komentariše.

- Ja više ne pripadam javnom svetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim ni da demantujem napise - rekla je Marina.

S druge strane, Darko je potvrdio da je u pitanju mala svađa, ali da će sve biti u redu.

- Sve je okej, malo smo se posvađali. Tako je u svakoj zajednici, postoje svađe, ništa strašno. Zajedno smo, malo smo se sporečkali. Svađa ko svađa - rekao nam je Darko.

kurir.rs/paparaco lov

Bonus video:

00:14

DARKO LAZIĆ PAO U SEVDAH! Priče o vezama sa MAFIJOM mu ne kvare raspoloženje, uživa na GALA SLAVLJU i to bez Marine (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja