MARINA SE NIJE ODVAJALA OD DARKA DOK SE BORIO ZA ŽIVOT Dovodio ju je do ludila zbog jedne stvari: Pitala sam ga DOKLE VIŠE!
Foto: Damir Dervišagić

podrška

MARINA SE NIJE ODVAJALA OD DARKA DOK SE BORIO ZA ŽIVOT Dovodio ju je do ludila zbog jedne stvari: Pitala sam ga DOKLE VIŠE!

Stars -

Marina Gagić pošto se navodno posvađala sa Darkom Lazićem boravi u kući svojih roditelja u Pećincima zajedno sa sinom Aleksejem.

A pre svega nekoliko meseci imali su velike plaanove, a folker je pričao i o venčanju kada dođe pravo vreme za to.

Marina Gagić
foto: Damir Dervišagić

Gagićeva se tada osvrnula i na teške trenutke koje je provela uz partnera:

- Bilo je najlepše kad sam saznala da ću postati mama. Najteže mi je u životu bilo kad sam saznala da je bio na ivici smrti - govorila je Marina u Premijera Vikend specijalu.

Čak i tada Marina je ispričala kako među njima neretko dođe do nesuglasica, kao i da ne zna da li bi mogla da podnese stvari koje je mogla na početku odnosa.

- Nemamo problema, jedino nesuglasica kad se ne javi na telefon. Ja poludim (smeh). Tad ga pitam "Dokle više to nejavljanje, ta neodgovornost?". Bilo je lakše ranije, kad si mlad imaš više živaca, sad imam 30 godina, ne znam da li bih mogla da podnesem neke stvari. Volela sam da idem sa njim da ga slušam kada je nastupao po Srbiji zaključila je za "Premijeru Vikend specijal".

Marina Gagić
foto: Zorana Jevtić

Marina uz Darka

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je Marina Gagić navodno napustila Darka Lazića, ona se sada oglasila ekskluzivno za Kurir i istakla da je Darko divan otac i da je normalno da imaju nesuglasica.

"Prvi i poslednji put se obraćam javnosti isključivo zbog toga što sam prinuđena da zaštitim svoju porodicu. Moj nevenčani suprug Darko i ja smo u savršenom porodičnom odnosu. Imamo divno dete koje odgajamo i vodimo računa o tome da ima lepo i srećno detinjstvo. Zbog našeg mira moram da reagujem na kojekakva nagađanja, spekulacije, govorkanja koja kruže po kuloarima, pa mediji na osnovu toga rekla - kazala kroje sebi priče", rekla je Marina između ostalog za Kurir.

Marina Gagić
foto: Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

00:14

DARKO LAZIĆ PAO U SEVDAH! Priče o vezama sa MAFIJOM mu ne kvare raspoloženje, uživa na GALA SLAVLJU i to bez Marine (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track