TAKMIČAR ZVEZDA GRANDA TVRDIO DA GA JE ŽIRI VREĐAO I DA ĆE TAJ DEO BITI ISEČEN: Evo šta su svi imali priliku da vide u emisiji!
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

RAZVEZAO JEZIK

TAKMIČAR ZVEZDA GRANDA TVRDIO DA GA JE ŽIRI VREĐAO I DA ĆE TAJ DEO BITI ISEČEN: Evo šta su svi imali priliku da vide u emisiji!

Stars -

Vlastimir Janković (22), učesnik "Zvezda Granda", tvrdio je nedavno da ga je žiri popularnog takmičenja ismevao tokom njegovog nastupa, navodno, zbog nošnje koju je imao na sebi, a sinoć je emitovana emisija petog kruga u kojoj je ispao.

"Na poslednjem snimanju emisije sam imao sam nošnju i smatram da sam zbog toga ispao u petom krugu. Žiriju je to, koliko sam primetio, jako smetalo, ali nisu hteli to da pokažu i zato nisu glasali. Doživeo sam uvrede, koje će, prema mojim pretpostavkama, iseći iz emisije", tvrdio je Vlastimir prošle nedelje, dok smo u jučerašnjoj emisiji videli kako je žiri komentarisao njegov nastup.

Vlastimir Janković, Zvezde Granda
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Naime, žiri se složio da je njegov nastup bio "bezveze", te da je zasluženo ispao, dok je Viki Miljković, njegova mentorka, rekla:

"Uopšte nisi bio bezveze, bio si super, ja sam zadovoljna. Srećno dalje!"

Nije poznato da li je neki deo komentarisanja žirija isečen u montaži, kako je on izjavio.

Kurir.rs/S.Telegraf

Bonus video:

00:43

HAOS NA ROĐENDANU TAMARE MILUTINOVIĆ! Zvezde Granda se poskidale i poskakale u BAZEN, Darko Lazić pevao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track