POTRUDILA SAM SE DA DEKORACIJA BUDE NAJGLAMUROZNIJA DOSAD: Didi Džej pokazala deo vile na Vračaru, baš se potrudila za USKRS!
Foto: Printscreen/Instagram

ANGAŽOVALA ČITAV TIM

POTRUDILA SAM SE DA DEKORACIJA BUDE NAJGLAMUROZNIJA DOSAD: Didi Džej pokazala deo vile na Vračaru, baš se potrudila za USKRS!

Stars -

Popularna pevačica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej uživa u praznicima, i sa svojom porodicom provodi najveći hrišćanski praznik.

- Uskrs za mene predstavlja veliki praznik i uvek ga proslavljam u krugu porodice. Svake godine se radujem i mislim da sam u sebi ostala malo dete kada je Uskrs u pitanju. Radujem se dekorisanju kuće i farbanju jaja - započinje pevačica:

Didi se uskršnjim praznicima i dan danas raduje kao dete.

Dijana Janković
foto: Pritnscreen/Premijera

- Ja farbam jaja ove godine, a Dajana mi pomaže(smeh). Naravno ona je napravila haos u kuhinji ali sam srećna što mogu sa svojom ćerkom da farbam jaja i spremam Uskršnji ručak.

Pevačica strogo poštuje sve običaje koje je ponela iz svoj kuće i primenjuje ih u svom domu:

- Nema nekih posebnih tehnika kada je u pitanju farbanje jaja, ove godine ću ih farbati u pastelnoj boji i što više roze i svetlo plave.Trenutno sam luda za svetlo plavom bojom.

- Ovaj Uskrs će mi biti najlepši ikada jer sada imam svoje dete i pošto je ovo njen prvi Uskrs koji slavi potrudila sam se da to bude najglamuroznija dekoracija i ručak do sada - zaključila je Didi.

Dijana Janković, Didi Janković, Didi Džej
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Bonus video:

04:38

DIDI J. U NEVIĐENOM SKANDALU! Paparaco joj brutalno pretučen, a Fifti Sent je uradio nešto neverovatno (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track