00:22

DARKO LAZIĆ OGLASIO SE ZA KURIR POSLE POŽARA NA OČEVOM GROBU: Komšije misle da je podmetnut, a pevač otkrio da je BABA KRIVA!

PROGOVORIO

DARKO LAZIĆ OGLASIO SE ZA KURIR POSLE POŽARA NA OČEVOM GROBU: Komšije misle da je podmetnut, a pevač otkrio da je BABA KRIVA!

Stars -

Grob oca Darka Lazića Milana Lazića izgoreo je u požaru, a meštani su ostali zgroženi nakon prizora koji su zatekli na seoskom groblju.

Vatra je u potpunosti uništila okvir sa veštačkom travom, ali i donji deo nadgrobnog krsta, dok venci koji tu stoje od decembra, kada je Dragan sahranjen, nisu zahvaćeni vatrom.

1 / 7 Foto: Kurir

Darko je zbog toga danima u agoniji, a sada se pevač oglasio i ovom prilikom objasnio kako je došlo do požara.

Darko Lazić, grob, groblje
foto: Anastasija Čanović

"Nije istina, nema veze s vezom, grob nije zapaljen već je moja baka Milka, tatina majka, zapalila sveću na grobu i ona je uhvatila veštačku travu", rekao je Lazić za Kurir.

1 / 8 Foto: Anastasija Čanović

Podsetimo, Kurir je bio na licu mesta u Bresstaču, gde komšije kažu da je požar podmetnut. Darkova majka Branka bila je u dvorištu kada smo stigli do njihove kuće. Na sebi je imala crnu odeću, verovatno jer je u žalosti za pokojnim suprugom. Čim smo joj prišli, ona je požurila i uletela u kuću, a nakon toga zatvorila vrata. Zvonili smo, ali nije htela da nam otvori.

Darko Lazić
foto: Kurir

Kurir.rs/Anastasija Čanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja