EKSKLUZIVNI KURIROV PAPARACO! CRNE NAOČARE I OTEČENOG LICA: U jeku skandala uhvaćena Vesna Đogani! Evo gde je bila i šta je RADILA
Foto: Kurir

NAKON PRIČA DA JE ĐOLE VARA

EKSKLUZIVNI KURIROV PAPARACO! CRNE NAOČARE I OTEČENOG LICA: U jeku skandala uhvaćena Vesna Đogani! Evo gde je bila i šta je RADILA

Stars -

Nakon što je ekipa emisije "Paparaco Lov" snimila Đoleta Đoganija u trenutku dok je navodno razmenjivao nežnosti sa ženom koja navodno vodi njegove poslove, ekipa Kurira je uslikala njegovu suprugu Vesnu Đogani.

Naime, Vesna se do sada nije oglasila na ovu temu, a sada je uhvaćena dok je vraćala ćerku iz škole.

Pevačica je na sebi imala naočare crne boje, i bila je vidno otečenog lica ,a izjave nije htela da daje. Kada nas je ugledala da je fotografišemo pozvala je obezbeđenje, a nama ostaje da vidimo kako će se ova priča dalje odvijati.

1 / 10 Foto: Kurir

Inače, Đoletova prva supruga Slađa rekla je da je čula da postoji snimak njegovog navodnog neverstva, ali da ne želi da ga komentariše.

- Javili su mi da su ga navodno snimili sa drugom ženom, ali ja to nisam videla svojim očima. Smatram da svako ima pravo da sa svojim životom radi šta želi i da nosi konsekvence za svoje postupke - rekla je Slađa Delibašić.

Vesna Đogani, Slađa Delibašić
foto: Marina Lopičić, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/A.P./M.M.

BONUS VIDEO:

00:24

JELENA KARLEUŠA VAKCINIŠE SE U ŠOPING CENTRU: Došla sva u belom OKIĆENA ZLATOM (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja