Najnovije vesti

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ O ODRASTANJU UZ SAMOHRANU MAJKU: Ceca je morala sve sama da nosi na leđima, prošla je kroz TEŽAK PERIOD!
Foto: ATA Images

OTVORILA DUŠU

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ O ODRASTANJU UZ SAMOHRANU MAJKU: Ceca je morala sve sama da nosi na leđima, prošla je kroz TEŽAK PERIOD!

Stars

Anastasija Ražnatović ne krije da joj je veoma važan odnos koji ima sa majkom Cecom Ražnatović, a sada je prvi put ispričala sa kakvim se sve izazovima susretala dok je rasla bez oca Željka Ražnatovića Arkana.

Anastasija je objasnila zbog čega je ponosna na svoju mamu, čega se sve Ceca odrekla zarad svoje dece, ali i u kojim trenucima joj je najviše falila očinska figura.

Anastasija Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

Samohrani roditelji moraju da se odreknu mnogih stvari. Čega se sve tvoja mama odrekla zarad Veljka i tebe?

- Svega se odrekla jer je drugačije kada oba roditelja vode računa u odrastanju dece. Samohrani roditelj sve mora sam da nosi na svojim leđima. Moja mama se celi život javno eksponirala i prošla je kroz mnoge stvari. Sve to je dodatno otežalo situaciju jer uz veliki pritisak javnosti, Ceca je morala da bude i dobra majka.

Ceca Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

Da li si ponosna na svoju majku jer je, kako kažeš, najveći teret podizanja dece pao samo na nju?

- Naravno, jako sam ponosna na nju, uvek i zauvek.

Koliko ti je bilo teško što nisi imala očinsku figuru tokom odrastanja?

- Otkad znam za sebe, tate se ne sećam. Uvek mi je bilo teško što nemam oca, a najviše mi je nedostajao dok sam bila mala. Kada su očevi dolazili po svoje ćerke u školu, tada bih se često zamislila i bila sam tužna, ali sam naučila da živim sa tim. Hvala Bogu, pored sebe sam imala majku i tetku, koje su mi pružile ljubav i bile potpuno posvećene Veljku i meni.

Kakav savet možeš da daš samohranim majkama, ali i deci koja rastu u takvim porodicama?

- To bi najbolje mogla da kaže moja mama jer je ipak ona ta koja je prošla kroz taj težak period života. Ali kada pomislim na svoju majku i njeno iskustvo, poručila bih im da budu jake, da budu najveći oslonac i prijatelj svojoj deci i sve će biti kako treba. Deca će to znati da cene.

Anastasija Ražnatović
foto: Tamara Trajković

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

ANASTASIJA NIJE VIŠE CRNKA! Ražnatovićeva promenila izgled, pa poručila: Nova boja kosa posle 4 GODINE!
00:09

ANASTASIJA NIJE VIŠE CRNKA! Ražnatovićeva promenila izgled, pa poručila: Nova boja kosa posle 4 GODINE!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja